Zo zag knappe barman Victor van ‘First Dates’ er vroeger uit

Barman Victor heeft er niet altijd zo uit gezien, zoals nu. Althans, dat durven we wel te zeggen na de foto die we gezien hebben.

Hoe Victor barman van First Dates werd

Victor had geen ambities om in de schijnwerpers te staan, maar toch werd hij gecast voor First Dates. Er kwam een vrouw naar de bar, die zei: een vriendin van mij doet een casting voor een tv-programma, dat is iets voor jou.

Barman Victor First Dates
Via: NPO (capture) | First Dates

Na even twijfelen heeft Victor besloten hier aan mee te doen en zegt zelf over de casting: die heb ik compleet vernacheld, echt compleet. Dat weet ik zeker.

Daarna bleek hij toch beter gepresteerd te hebben dan gedacht. Initieel ging het om twee lange weekenden, maar dat werd uiteindelijk veel meer. De rest is inmiddels geschiedenis.

Barman Victor First Dates
Via: NPO (capture) | First Dates

Victor op social

Victor is door zijn looks en vooral blauwe ogen natuurlijk veelbesproken op social media. Hieronder een aantal tweets van zijn aanbidders.

https://twitter.com/HakunaMabesi/status/1197945411287289857

Maar hoe zag hij er vroeger dan uit?

We hebben even goed moeten zoeken, maar er zijn erg leuke foto’s te vinden!

Victor and I

Geplaatst door Ronaldo Cortes op Dinsdag 19 augustus 2008

Toch wel een ander gezicht dan zoals we hem niet kennen, niet?

Strangers from nowhere

Geplaatst door Arturo Durán op Zondag 22 augustus 2010

Recent heeft Victor zelf een foto op Instagram geplaatst waarop hij zichzelf vergelijkt met nu. Daarnaast: hij staat met zijn grote held op de foto, herken jij ‘m?

Geplaatst door Jade Cumming op Maandag 19 januari 2009

Vroeger of nu?

Wil je meer van Victor weten, hier kun je hem vinden op Instagram, of check zijn website. Welke Victor kun jij meer appreciëren? De ‘oude’ of de nieuwe? Laat het ons weten in een reactie!

Lees ook:

Blijf fris en fruitig… en volg ons!

Met heel veel plezier stellen we dagelijks onze verfrissende, handige, vermakende en positieve artikelen op. Vanzelfsprekend vinden we het dan ook erg leuk als je ons volgt! Dat kan gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer