De leukste HEMA sinterklaascadeaus voor pakjesavond

17 november komt Sinterklaas eindelijk aan in Nederland. En terwijl Sint nu nog onderweg is op zijn boot maakt HEMA het wachten iets leuker met de speciale sinterklaaskalender. Hierop staat wanneer Sinterklaas aankomt, geef je de dagen aan waarop je je schoen mag zetten en wat je favoriete HEMA sinterklaascadeaus zijn.

15% Korting op alles

Op onderstaande producten (en de rest van het HEMA-assortiment) krijg je dit weekend maar liefst 15% korting met code SINT15. Dus ben je op zoek naar een cadeau of iets anders, is dit wel het moment om het aan te schaffen.

[letsreviewaffiliate url=”https://tc.tradetracker.net/?c=25436&m=12&a=234658&r=Kiwify-button&u=%2F” text=”15% korting op ALLES bij HEMA met code SINT15″ size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#7cdf46″ textalign=”center” border=”off”]

Maar wat moet je vragen aan Sinterklaas? Om je op weg te helpen hebben wij hier de leukste cadeaus op een rij gezet.

1. Discoletters en lekkere pepernoten

Sinterklaas is niet compleet zonder chocoladeletters en pepernoten. Nu neemt de Sint gelukkig heel veel snoep mee, maar voor het geval je niet kan wachten heeft de HEMA discoletters en discoharten. Op deze manier is een chocoladeletter net iets meer bijzonder!

Daarnaast heeft de HEMA iets nieuws. Naast de gewone pepernoten hebben ze ook nieuwe smaken. Wat dacht je van kruidnoten met stroopwafelsmaak? Of kruidnoten met cappuccinosmaak of proseccosmaak?

2. Alpaca’s zijn hip

Alpaca’s zijn helemaal hip. Naast de ananas of de palmboom op je t-shirt moet er ook een alpaca-item in de kast hangen. Daarom heeft de HEMA nu ook alpaca knuffels en alpaca sleutelhangers. Zo hoor je er helemaal bij.

3. Lekker krassen

Voor kinderen die houden van tekenen en knutselen heeft HEMA genoeg leuke knutselideeën. Bijvoorbeeld de krasposter. Een 2 meter lange zwarte poster waar je met een houten stokje de zwarte kleur af krast om te ontdekken wat er onder zit.

Willen kinderen graag zelf iets ontwerpen kan dat ook met een krasboekje. Hiermee tekenen ze zelf iets moois in neonkleuren door middel van het wegkrassen van de zwarte bovenlaag.

4. Gelijk je foto’s met Instax

De mooie momenten met Sinterklaas leg je vast op de foto. En die foto’s wil je gelijk in je handen hebben en mee geven aan je vrienden en familie. Met de Fujifilm Instax Mini maak je de leukste polaroid foto’s tijdens feesten en verjaardagen. Zo heeft iedereen gelijk een aandenken van het feest.

En met het kleine spiegeltje op de voorkant is hij zelfs geschikt voor selfies!

5. Macramé plantenhanger knutsel set

Met deze knutselset kan je zelf je macramé plantenhanger maken. Met vrolijke kleuren nylon van 15 meter, een plantenbakje en een ring legt de HEMA je precies uit hoe je dit tot een waar kunstwerk maakt. Zo is je huis snel weer in de lentesfeer!

6. Limonadetap voor op het feest

De limonadetap mag niet ontbreken bij de HEMA sinterklaascadeaus. Tijdens de feestdagen pakt iedereen uit met lekker eten en drinken maar dat drinken moet continu bijgevuld worden. Met de limonadetap van 3.8 liter kan iedereen de hele middag zelf zijn glas  bijschenken met lekkere limonade.

Ideaal voor alle feestjes en in de zomer in de tuin.

7. Vrolijk op reis

Na dat grauwe winterweer zijn we toe aan vakantie. Als je al niet vrolijk wordt van het idee van vakantie dan word je het wel van de koffers van de HEMA. Met een vrolijk design kom je gelijk in de vakantiesfeer. En tijdens de winter is dit precies wat we nodig hebben.

8. Retro letterbord

Als laatste op de lijst van HEMA sinterklaascadeaus, de leuke retro letterborden. Gezellig om in huis te hebben en leuk om gekke, romantische en mooie teksten op te zetten. Welke tekst zou jij in je huis willen hebben?

 

[letsreviewaffiliate url=”https://tc.tradetracker.net/?c=25436&m=12&a=234658&r=Kiwify-button&u=%2F” text=”15% korting op ALLES bij HEMA met code SINT15″ size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#7cdf46″ textalign=”center” border=”off”]

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Hema.

      Kiwify
      Logo