Ze verkopen dit geweldige droomhuis… en het is te winnen voor zo’n € 5!

Ze verkopen dit geweldige droomhuis… en het is te winnen voor zo’n € 5!

Wie droomt er nou niet van een prachtig huis, dat voorzien is van alle mogelijke luxe? Inclusief zwembad, sauna en maar liefst zes badkamers. De eigenaren van een schitterend huis in Glasgow hebben een loterij opgericht. Eén iemand kan het huis winnen. Een loterijticket kost maar 5 pond (zo’n 5,6 Euro). Hoe zit dit en hoe kun je meedoen?

Droomhuis

Een echt droomhuis, dat is het Dullatur House nabij Glasgow. Het beschikt over een hectare grond, een verwarmd zwembad, een complete sauna, meerdere slaapkamers en zes badkamers. Ook is er een grote keuken en zijn er overal in het huis open haarden te vinden. Het huis is werkelijk fantastisch en heeft een waarde van ruim 800.000 pond (tegen de 1 miljoen Euro).

Moeilijk te verkopen

Vanwege problemen bij het werk van de eigenaar, moest het prachtige huis gedwongen in de verkoop, maar het Dullatur huis is niet gemakkelijk te verkopen, omdat er maar een selectieve groep mensen is die het kan betalen. De prijs van het huis is meermaals omlaag gebracht door de eigenaren, maar er waren geen geïnteresseerde kopers.

Verloten

En dus is er besloten om het heel anders aan te pakken. Er vindt een verloting plaats. 250.000 lootjes worden er verkocht voor 5 pond per stuk. Je moet ook een vraag beantwoorden om mee te kunnen doen. Dit is ongeveer 5,6 euro. Het is ook mogelijk om gratis mee te doen. In december zal er één iemand worden getrokken die het huis krijgt. Je kunt ook gratis meedoen, maar dan moet je een kaartje per post versturen. Vanuit Nederland heb je echter wel met verzendkosten te maken.

Het heeft ook een mooie rokerige biljartkamer en een klein detail: het wordt volledig gemeubileerd opgeleverd:

5 euro voor een huis!

Het huis is hypotheekvrij, en het is volledig opgeknapt, dus je kunt er zo intrekken. Je moet dan natuurlijk wel degene zijn die de winnende ticket heeft gekocht. Maar dan ben je wel de eigenaar van een prachtig huis in Glasgow!

Meer informatie kun je vinden op de website winyourdreamhome.co.uk

2 Opmerkingen
  1. Erg leuk hoor … ga zo door

    Laat een reactie achter

    Kiwify
    Logo