De baby romper: met dit goed bewaarde geheim bespaar je veel ellende!

Rompers voor je baby, of je het nu wil of niet, je gaat ze gebruiken als (kersverse) ouder. In het begin nogal wat stuntelig, maar al gauw ben je helemaal gewend aan die niet altijd even handige romper. Maar er is een trucje, een heel eenvoudig trucje dat in veel situaties handig kan zijn.

Moederschap lifehacks…

Lifehacks die het moederschap eenvoudiger maken, worden altijd op prijs gesteld. Zo ook deze simpele tip, die je direct kan uitvoeren en waarvan je zelfs kan denken: “Waarom deed ik dit niet al?”. Hopelijk heb je wat aan deze tip over… de baby-romper!

Romper-tip

Of je kindje nu een (te) grote boodschap heeft gedaan in de luier of niet zo enthousiast wordt van die romper over het hoofdje, deze tip helpt je daarbij. Waar we normaal gesproken de knoopjes losmaken aan de onderkant en de romper over het hoofdje uittrekken, kan dit ook anders.

Misschien is het je wel eens opgevallen dat aan de mouwen een soort ‘dubbele vouw’ zit, bij de schouders. Dit heeft een reden en functie, maar bijna niemand maakt hier gebruik van. In onderstaande video wordt getoond hoe je dit handige stukje ’techniek’ in de romper kunt gebruiken om te zorgen dat niet alles vol komt te zitten met ontlasting. Eenvoudig en ook jij kunt het!

Handige baby-tip?

Hopelijk heb je iets gehad aan deze romper-tip voor baby’s! Mocht je zelf nog een geniale tip hebben, neem dan vooral contact met ons op; wij plaatsen het graag!

Deze 7 lifehacks helpen het moederschap gemakkelijker te maken

Verder lezen

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer