Via: flickr.com |

16 gekruiste hondenrassen die je nog niet kende (maar zo schattig zijn)

9. Pitsky (Pit bull + Husky)

Wat een mooie hond! Die prachtige blauwe ogen heeft hij van de Husky, het lichaam van de Pit bull. Een Pitsky is een van de meest loyale viervoeters die je je maar kan wensen. Hij is trouw en zal onvoorwaardelijk van je houden. Ga er veel met wandelen, want hij is ook behoorlijk onuitputbaar.

10. Bullpug (Engelse bulldog + Pug)

Ben jij fan van de Engelse bulldog en de Pug? Dan is de Bullpug jouw hond. Ze zijn gemakkelijk in de omgang en ze verroeren liefst geen poot te veel (ze zijn een beetje lazy).

11. Horgi (Husky + Corgi)

Deze hybride hond ziet eruit als een miniatuur Husky. Hij is super lief en vormt een ideale gezinshond. Daarnaast is de Horgi intelligent. Hij wandelt graag en is super vriendelijk. Toch is de Horgi ook een geduchte waakhond hoor!

.

12. Dalmachshund (Dalmatiër + Teckel)

Een combinatie tussen Teckel en Dalmatiër, het bestaat! Deze schattige vlekkerige Dalmachshund heeft de vriendelijkheid en speelsheid van een Dalmatiër, en combineert dat met het aanpassingsvermogen van de Teckel. En zo cute dat ie is.

.

13. Chusky (Husky + Chow chow)

Aaauwhhh, zo schattig. De Chusky heeft de Husky en Chow chow als voorvaders. Hij is een goede waakhond. Van nature is de Chusky mager, maar dat wordt verborgen achter het vele haar van de Chow chow.

14. Ba-Shar (Bassett + Shar Pei)

De Ba-Shar is een geweldige familiehond. Hij is rustig en houdt ervan om bij je op de bank te kruipen. In vergelijking met de meeste rassen heeft de Ba-Shar weinig beweging nodig. Ze zijn koppig, dus je moet wel vroeg beginnen met trainen.

.

15. Border Beagle (Border Collie + Beagle)

Deze waanzinnig mooie hond is een kruising tussen een Beagle en Border Collie. De Border Beagle is beweeglijk. Een goede partner voor iemand die graag gaat wandelen. Wil jij graag ook zo eentje (of twee)?

16. Bullmatian (Engelse Bulldog + Dalmatiër)

De Bullmatian is mooi gevlekt zoals een Dalmatiër. Toch heeft hij minder beweging nodig. Een trekje van de Engelse Bulldog. Ze zijn gedrongen gebouwd. Ziet er een zeer knuffelbare hond uit!

Via: flickr.com | 6SN7, CC

Jouw favoriete hondenras?

Heb jij een favoriete hondenras of ben je tot over je oren verliefd geworden op een van de bovenstaande gekruiste hondenrassen? Laat het ons weten in de comments onderin!

Lees ook:


Volg Kiwify op Facebook


Leuk of handig? Volg ons!

Wij maken deze artikelen met veel plezier en vinden het dan ook erg tof als je ons volgt! Dat kan al gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Geen zorgen, we spammen niet! Lees onze privacyverklaring.