Bespaar ruimte in je koffer door je shirts zo op te vouwen [+video]

We kennen het allemaal, een stevig ruimtegebrek in de kast of een koffer waar net te weinig ruimte is om alles in mee te nemen. Er is een oplossing…

Een stapeltje kleding op reis…

Zelf ken ik maar weinig mensen die strijken als hobby hebben, dus het goed en vooral efficiënt opvouwen van t-shirts is simpelweg van belang. Natuurlijk kennen we allemaal de traditionele manier, waarna een mooi stapeltje ontstaat. Vaak zien we na een drukke week, dat dit stapeltje niet meer echt een stapeltje is, maar dat terzijde.

Lees ook: Extra kastruimte met colablikjes: zo werkt het

Nieuwe vouwtechniek!

Door gebruik te maken van de shirt-oprol-techniek kan er niet alleen veel plaats bespaard worden, maar is het ook nog eens gegarandeerd kreukvrij. Wil jij de techniek ook onder de knie krijgen en plaats besparen in je kast, koffer of reistas, bekijk dan onderstaande video waar dit haarfijn wordt uitgelegd. Misschien moet je een paar keer oefenen, maar daarna ben jij shirt-vouw-guru!

En, ga je deze techniek ook gebruiken? Wij hebben het inmiddels uitgeprobeerd en het werkt ongelooflijk goed! Kleding blijft kreukvrij en bovendien kun je viel gemakkelijker dingen uitzoeken in je koffer, zonder je kleding te kreuken… GEWELDIG dus!

Laat weten wat je van deze vouwtip vond in de comments onderin!

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer