Maak van elke trap een glijbaan met de SlideRider

Maak van elke trap een glijbaan met de SlideRider

De SlideRider is een tof concept om van een elke trap een glijbaan te maken. Stel je eens voor, je rolt de glijbaan uit en kunt naar hartenlust de trap afglijden. Ik durf te wedden dat je de kinderen niet meer hoort of ziet tijdens de vakantie.

SlideRider

Met de SlideRider maak je eenvoudig van elke trap een glijbaan. Zodra deze niet meer nodig is, kan de SlideRider eenvoudig opgerold worden met de speciale constructie. De glijbaan voor je trap was te vinden op Quirky, een platform waar uitvinders samen komen om producten te ontwikkelen. De maximale vastgestelde prijs voor dit innovatieve product is 76 dollar. Helaas is de SlideRider op dit moment nog niet te koop, maar wellicht gaat de toekomst daar verandering in brengen.

De trap-glijbaan is gemaakt van lichte materialen en is daardoor makkelijk te gebruiken, maar vooral weer op te ruimen. Het concept zoals het er nu staat is te zien in de kleuren rood en blauw en geven de SlideRider een speels uiterlijk. Hij is daarnaast erg gemakkelijk op te bergen!

Sliderider4

Ik twijfel wel nog, ga jij de glijbaan meer gebruiken? Of laat je het toch over aan de kinderen?

Sliderider2

Sliderider3

Sliderider

Is dit iets voor bij jou in huis?

      Kiwify
      Logo