Het alternatief voor die irritante WhatsApp-groep

Het alternatief voor die irritante WhatsApp-groep

Heb je ook genoeg van die WhatsApp-groepsreacties, die totaal niet aan jou gericht zijn? Gebruik dan het alternatief van de WhatsApp-groep: ‘Broadcasting’!

De WhatsApp groep is een geweldig instrument om met groepen in contact te blijven! Echter, alleen als alle berichten voor iedereen interessant is en dat is niet altijd zo:

Het interessante eerste bericht

Stel, iemand heeft een kindje gekregen of iemand heeft treurig nieuws en wil daar veel contacten snel van op de hoogte stellen. Normaal gezien gebeurt dat via de WhatsApp groep. In één keer krijgen vele mensen het bericht en dat scheelt veel tijd! Iedereen apart selecteren en de tekst steeds kopiëren zou nu even niet uitkomen. Tot dusver erg handig, die WhatsApp groep!

De reacties (voor een ander)

Dan komt het echter… Natuurlijk zal de eerste een reactie op het bericht plaatsen. Wel zo gepast of zelfs leuk en als het kan een persoonlijke noot erin! Punt is alleen dat IEDEREEN in de groep dit meekrijgt. Voor de meesten is het dan ook irritant om vele malen een melding te krijgen, vaak zelfs van een onbekende, en erachter komen dat het een felicitatie is… voor een ander!

Bericht-sturen

De oplossing: Broadcast!

Gelukkig heeft WhatsApp zelf een oplossing bedacht voor dit probleem: de Broadcast! De eerste berichter kan nog altijd zijn/haar berichten sturen naar de gehele groep, maar de reactie is persoonlijk en dus alleen van de ontvanger weer terug naar de eerste verzender! Kortom, geen nutteloze reacties van vreemden, die niet aan jou zijn gericht! Bij het menu rechtboven, kun je kiezen voor ‘new broadcast’ en alle contacten + je boodschap invoeren en alles is klaar om te versturen!

Deel dit artikel zoveel mogelijk met anderen… zij moeten het namelijk gaan gebruiken om JOU te helpen! 😉
Schoencadeautjes

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Kiwify
      Logo