Hoe wij werken

Het doel van Kiwify is het informeren of inspireren met betrekking tot leuke, interessante of handige feitjes, nieuwe ontwikkelingen en producten en in sommige gevallen bezoekers te helpen bij hun keuze bij de aankoop of het gebruik van bepaalde producten of diensten. Dit alles gericht op lifestyle of huishoudelijke producten.

Wij doen ons uiterste best een zo aansprekend en compleet mogelijk overzicht te maken van een bepaald onderwerp en doen zorgvuldig onderzoek bij het opstellen van onze achtergrondartikelen.

Onafhankelijk en objectief

We proberen zo objectief mogelijk te zijn. Als onafhankelijke website streven we steeds eerlijkheid, nauwkeurigheid en betrouwbaarheid na in al onze artikelen. Hoewel we ons best doen, onze informatie zo accuraat mogelijk te presenteren, kan het voorkomen dat we bepaalde specificaties, aanwijzingen of andere tips foutief hebben weergegeven.

We raden je daarom aan, belangrijke data altijd te checken bij de producent of leverancier, alvorens tot een eventuele aankoop over te gaan. Wij achten ons namelijk niet aansprakelijk voor enige onjuistheden of onvolledigheden…

In sommige gevallen linken wij ook naar externe websites, waaronder naar gerelateerde producten of diensten. Dit doen we in eerste instantie als service naar de bezoeker, maar in sommige gevallen zit er ook een profijt voor Kiwify bij.

Affiliate disclaimer

Op Kiwify verkopen we zelf geen producten of diensten. Wel verwijzen we door naar zorgvuldig geselecteerde en betrouwbare (externe) webshops. Vinden er bij deze shops aankopen plaats naar aanleiding van onze doorverwijzing (via zogenaamde ‘affiliate links’), krijgen we daar in sommige gevallen een kleine commissie voor.

Zo ondersteun je ons indirect voor onze moeite, zonder daar iets extra’s voor te hoeven doen. Deze links hebben namelijk op geen enkele wijze invloed op de prijs voor jou als consument, dus je betaalt niets meer (of minder) door onze verwijzing.

Ook stellen wij onze artikelen (en onze verwijzingen in de artikelen) volledig onafhankelijk op van eventuele commissies. Partijen waar wij een commissie ontvangen voor gekwalificeerde aankopen zijn AliExpress, Amazon, AWIN, bol.com, Daisycon, Partnerize, Tradedoubler en Tradetracker.

Wij accepteren geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van websites waarnaar wij in Kiwify verwijzen. Producten of diensten die door derden worden aangeboden, zijn onderworpen aan de toepasselijke algemene voorwaarden van die betreffende partijen.

Intellectueel eigendom

Alle intellectuele eigendomsrechten op inhoud op deze website berusten bij Kiwify of bij derden die de inhoud zelf hebben geplaatst of van wie wij een gebruikerslicentie hebben verkregen.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder de schriftelijke toestemming van Kiwify, behalve en alleen voor zover anders bepaald in voorschriften van dwingend recht (zoals het recht om te citeren), tenzij specifieke inhoud anders voorschrijft.

Heb je nog vragen over Kiwify, kun je dat misschien hier vinden.

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer