Over Kiwify

Als levensgenieters met een beperkt budget hebben we in de loop der jaren vele handige tips, trucs en lifehacks geprobeerd en in praktijk gebracht. Wij hebben al vele tips gedeeld in onze omgeving met familie en vrienden, maar het werd tijd voor meer. Na een avond brainstormen was Kiwify geboren, een lifestyle-site boordevol handige tips, bruikbare en toffe lifehacks, maar ook handige suggesties om binnen budget te blijven.

Kiwify is laagdrempelig en bevat artikelen voor iedereen, of je nu houdt van sieraden maken van een colafles, een echte goedkope vlucht wil boeken of benieuwd bent hoe je het beste je auto kunt wassen. Je kunt het zo gek niet bedenken en het komt voorbij op Kiwify.

Nu krijgen wij vaak de vraag waar de naam Kiwify vandaan komt. Tijdens datzelfde avondje brainstormen zijn er zo’n 134 namen voorbij gekomen (we hebben ze letterlijk geteld) en Kiwify was de winnaar. Een kiwi is fris, hip, gezond en lifestyle en dat is precies wat we willen uitstralen met de site. Daarom Kiwify dus!

Mocht je suggesties hebben, vragen, tips, advertentie-wensen of heb je gewoon iets te melden, laat het ons weten via het contactformulier.

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer