Genoten van 50 shades of Grey? Probeer deze 5 boeken!

50 shades of grey, of ook wel Vijftig tinten grijs, is een bekende trilogie van EL James. Heb jij genoten van deze boeken en wil je wel eens iets soortgelijks lezen? Dan zijn er nog een hoop andere boeken die je ongetwijfeld ook echt kan waarderen. Welke? Lees snel verder!

1. De boeken van Jodi Ellen Malpas

Jodi Ellen Malpas heeft meerdere trilogieën geschreven, waaronder de ‘Mijn Man’-trilogie en de ‘Mijn nacht’-trilogie. Beide boeken zijn heet, hebben mannelijke hoofdpersonages, die ons doen denken aan Christian Grey. De boeken bezorgen ons in ieder geval rode oortjes!

jodi ellen malpas
Meer info? -> click op plaatje!

2. De After Reeks van Anna Todd

Anna Todd werd bekend via het schrijfplatform WattPad. Haar verhalen werden daar al superveel gelezen. Een uitgever gaf vervolgens haar boeken uit, die ondertussen miljoenen keren zijn gelezen. After is een boekenreeks die is ontstaan als Fanfictie van One Direction en Anna Todd heeft zich laten inspireren door 50 shades of grey.

after anna todd
Meer info? -> click op plaatje!

3. De boeken van Maya Banks

De boeken van Maya Banks zijn allemaal sexy en zorgen ervoor dat je gaat zweten. Het zijn boeken die absoluut de moeite waard zijn. Ze heeft meerdere boeken geschreven, waaronder de Zoete Overgave reeks. Zoals de titel al doet vermoeden, is het een must-read.

maya banks zoete overgave
Meer info? -> click op plaatje!

4. Jackie van Laren

Ook van eigen bodem hebben we boeken die absoluut de moeite waard zijn. Jackie van Laren schreef de Zin-trilogie, over een sexy DJ en een assistente die met hem op tour gaat. Dit is genieten op en top! En ook haar boeken Vallen en Opstaan zijn absoluut de moeite waard om te lezen.

jackie van laren
Meer info? -> click op plaatje!

5. Marriage games

Wanneer je er geen problemen mee hebt om ook Engelstalig te lezen, en je echt naar boeken zoekt die kinky zijn, probeer dan Marriage Games van CD Reis. Dit is helaas nog niet vertaald in het Nederlands. Er zijn twee boeken, deel één en deel twee. De boeken gaan over een stel, waarvan het huwelijk niet al te best meer is. En dan vraagt Adam 30 dagen om zijn vrouw terug te winnen. Dat doet hij op een bijzondere manier: hij neemt zijn vrouw mee naar een blokhut en laat de dominante kant zien die hij altijd voor haar verborgen heeft gehouden.

marriage games
Meer info? -> click op plaatje!

Hebben wij je nieuwsgierig gemaakt naar deze boeken? Laat ons weten welke titel je dan gaat lezen!

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...