Wil je een keer anders uit eten? Ga naar Dinner in Motion!

Nederland heeft heel veel leuke, originele en lekkere restaurants. Toch is het concept praktisch altijd hetzelfde. Je gaat aan een tafel zitten en bestelt het eten op de menu kaart, kletst met je tafelgenoten, betaalt en gaat naar huis. Als je een keer net iets anders wil, biedt Dinner in Motion een spetterend alternatief.

Wat is Dinner in Motion?

Je kan natuurlijk koken op je hotelkamer, maar de meeste mensen zijn op zoek naar iets meer speciaals. Dinner in Motion is een restaurant dat technologie en eten samenbrengt. Het is een 360 graden restaurant waar je etentje omgetoverd wordt tot een ware show. Tijdens het eten verschijnen er om je heen en voor je de meest mooie beelden van omgevingen, kunst en natuur.

Je eet niet alleen met het gezelschap waarmee je komt, maar met iedereen die die avond gereserveerd heeft aan een tafel van 36 personen. Dit betekent niet dat je niet naast of tegenover de personen zit waarmee je komt. Het restaurant zorgt er voor dat de tafelschikking zo is dat je altijd bij elkaar zit.

Het eten

Als je op zoek bent naar een normale hamburger met friet is Dinner in Motion misschien niet de beste keuze want de show bestaat uit een uitgebreid luxe diner. De show en het eten zijn op elkaar afgesteld dus er is elke avond een vast menu. Als je van bijzonder eten houdt zal het waarschijnlijk niet teleurstellen. Denk aan kaviaar, salade van couscousparel met feta en gin geïmpregneerde meloen en tartaar van kreeft, zeebaars en krab om maar een paar menu gangen te noemen.

Als je allergisch of vegetarisch bent kan je het natuurlijk wel aangeven, maar dit moet wel al tijdens het reserveren aangezien er geen aanpassingen meer kunnen worden gedaan tijdens de show.

Het kerstgevoel

Tijdens speciale dagen organiseert Dinner in Motion ook speciale avonden. Op dit moment kan je reserveren voor de kerstdagen voor de kersteditie. Tijdens deze avond krijg je een heleboel extra’s:

  • Ontvangst met aperitief.
  • Van te voren 1,5 uur kerst amuses in de foyer.
  • Spelletjes voor de kinderen
  • Kerstscènes tijdens het eten en een kerstmenu.
  • Een leuke give-away.

En dit allemaal natuurlijk met mooie kerstversiering en een kerstsfeer.

Een keer anders uit eten.

Als je een keer iets origineels wil doen voor een date of een avondje uit is dit verrassende concept in Eindhoven (niet ver van Vlaanderen) een erg leuk idee. Houd er wel rekening mee dat het duurder is dan een gewoon etentje en dat je ook van bijzonder eten moet houden. Een avondje uit kan op twee vaste tijden. Om 17.30 en om 20.00. Het duurt in totaal 2,5 uur en kost €69,- exclusief drankjes, waarbij de speciale dagen wel kunnen afwijken.

Ze noemen zich niet voor niets: het meest bijzondere restaurant van Nederland.

 

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...