Koken in je hotelkamer: het kan gewoon en is niet moeilijk

Je bent op reis en wil toch graag een zelfgemaakte maaltijd koken in je hotelkamer? ZO doe je het!

Honger op je hotelkamer…

Stel je bent op vakantie of zakenreis en je hebt even geen zin in te dure restaurants, waar ze slecht eten serveren. Nee, jij hebt zin om iets vers te eten. Sterker nog, je hebt zin in een goed stukje biefstuk! Normaal gezien zou dit een groot probleem zijn, aangezien je niet in een vakantiepark zit met een volledig uitgeruste keuken! Toch is er een oplossing met zaken, die WEL in een hotelkamer te vinden zijn…

Een maaltijd strijken

Veel hotelkamers hebben een waterkoker, of een simpel koffiezetapparaat. Dat is natuurlijk al handig om je groente of (snelkook-)pasta of rijst te koken. De uitdaging ligt natuurlijk bij een eventueel stukje vlees dat je wil prepareren. Gelukkig heb je vaak een strijkijzer tot je beschikking! Kijk zelf hoe:

Spek met ei

Je wil een lekker ontbijtje in een hotel waar geen lekker ontbijt geserveerd wordt? Geen nood… bak zelf eieren met spek in je hotelkamer!

Zoals je ziet moet je wel zorgen dat je aluminium- en plastic-folie voorhanden hebt, naast de spullen in je hotelkamer.

Alternatief: een goede boeking!

Natuurlijk is koken in je hotel niet ideaal. Zorg daarom dat je je hotel goed uitzoekt (met restaurant). Gebruik de juiste boeksites en lees de referenties, ze geven je vaak een goed beeld!

Het gemakkelijkst bespaar je al op het boeken van vluchten, kijk dus snel hieronder hoe je die snel en effectief doet:

Met deze 7 tips bespaar je gemakkelijk geld op het boeken van vliegtickets!

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...