Merci chocolade openen: je doet het je hele leven verkeerd

Chocolade, de meeste mensen kunnen er niet vanaf blijven. Waarschijnlijk heb je dan ook al vaker de bekende chocolade blokjes van Merci op.

Het zou echter zomaar kunnen, dat we je nu iets tonen, wat je al je hele leven verkeerd deed. Namelijk, het openen van de bekende verpakkingen van de chocolaadjes! Merci? Graag gedaan!

Merci chocolade

Wellicht heb je ze wel eens cadeau gedaan als bedankje of heb je je er zelf gewoon mee getrakteerd. We hebben het over de welbekende Merci-chocolaadjes.

Merci chocolade openen papiertje tip
Via: depositphotos.com | Wirestock

In het bijzonder om de platte verpakking met verschillende reepjes, die vervolgens weer verpakt zitten in een papiertje met doorzichtig folie.

Iedere smaak een verschillende kleur en waarschijnlijk ken je ze nog wel van de reclames…

Verpakking openen: het papiertje

Nu heb je waarschijnlijk nooit gedacht over het openen van de verpakking van de individuele chocolaadjes. Eerlijk gezegd, wij ook niet.

Wel kan ik me herinneren dat ik nagenoeg altijd het papiertje uitvouwde en vervolgens het ‘blote’ chocolaadje los oppakte.

Zo zag dat eruit:

Via: gifs.com / youtube.com | CandyAisle

Een alternatief was een kapot papiertje dat scheef doorgescheurd was. Dat er blijkbaar over is nagedacht is compleet nieuw voor me…

Merci openen 2.0!

Blijkbaar heb ik het papiertje dus mijn hele lang verkeerd verwijdert en is er zowaar een systeem om je chocolaadje op te eten. Eentje waarbij je zelfs schone vingers door houdt!

@sannavanvlietvv Merci… ???? #merci #foryou ♬ Young Folks – Shindig Society

Hier nog een ander voorbeeld. Het namelijk ook snel…

Ook nog praktisch…

De nieuwe truc ziet er niet alleen cool uit, maar is nog praktisch ook! Zo kun je je chocolaatje vasthouden, zonder vieze handen te krijgen, maar kun je bovendien meteen het plastic apart houden om zo als afval te sorteren!

Mooi meegenomen dus…

Lees ook:


Blijf fris en fruitig… en volg ons!

Met heel veel plezier stellen we dagelijks onze verfrissende, handige, vermakende en positieve artikelen op. Vanzelfsprekend vinden we het dan ook erg leuk als je ons volgt! Dat kan gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...