Teken jouw favoriete Disney figuren met deze online lessen

Disneyfans kunnen leren hoe ze hun lievelingspersonage moeten tekenen, dankzij de online tekenlessen die Disney geeft via haar YouTube-kanaal! .

Ben jij het puzzelen al een beetje beu, ben je door je kleurplaten heen of heb je helemaal geen zin om het zoveelste zuurdesem- of bananenbrood te bakken? Doe eens iets helemaal anders! Disney geeft tekenlessen via online tutorials; de beste oplossing tegen verveling! Wij zijn heel enthousiast.

tekenlessen disney
Via: youtube.com (capture) | Disney Parks

Disney’s tekenlessen

Ben jij een Disneyliefhebber in hart en nieren? Dan heb je geluk, want via hun YouTube-kanaal deelt Disney nu ook tekenlessen. Deze lessen zijn helemaal gratis en voor niets! Kies welke bekende Disneyfiguren jij graag op het witte blad wil toveren, slijp de punten van je potloden, en ga aan de slag. Ze geven je stap voor stap uitleg tijdens het tekenen. Je krijgt bovendien een leuke blik in het leven van een disneytekenaar.

Via: youtube.com (capture) | Musical Twirl

Zo teken jij Winnie The Pooh

Disney legt je onder andere uit hoe jij Winnie The Pooh kunt tekenen. Met een brede glimlach op zijn gezicht zal er ook op jouw gezicht een lach verschijnen als je hem eenmaal op papier hebt staan. Vervolgens inkleuren en je in een lijstje aan de muur!

Het is makkelijker dan je denkt!

Het is verbazend hoe gemakkelijk sommige figuren in werkelijkheid eigenlijk zijn… Mickey Mouse bestaat eenvoudigweg uit drie grote cirkels (zijn hoofd en twee oren). De professionals tekenen deze drie cirkels zonder enige moeite uit de losse pols. Van ons mag je er gerust een passer bij halen hoor.

Disney Mickey Mouse tekenen
Via: youtube.com (capture) | Disney Parks

Disneytekenlessen: prins(ess)en

Waag je aan prachtige prinsessen zoals de knappe Ariel van De Kleine Zeemeermin, of Elsa van Frozen, want niet alleen de klassiekers krijgen aandacht tijdens de online tekenlessen.

Elsa van Frozen

Een favoriet van veel Disney-liefhebbers is Elsa van Frozen. Je ziet hieronder hoe je de beeldschone prinses tekent!

Tinkelbel

Tinkelbel is een klein elfje en de allerbeste vriend van Peter Pan. Hij gaf haar het koosnaampje Tink. Dit schattige prinsesje leer jij in de video hieronder tekenen!

Tekenen voor gevorderden: het Disneykasteel

Ga bij wijze van laatste challange voor deze online tekenles: het beroemde Disneykasteel!

Ga jij tekenen?

Ben je blij met deze gratis tekenlessen van Disney? Laat ons via een reactie onderaan weten wat jij ervan vind!

Lees ook:


Blijf fris en fruitig… en volg ons!

Met heel veel plezier stellen we dagelijks onze verfrissende, handige, vermakende en positieve artikelen op. Vanzelfsprekend vinden we het dan ook erg leuk als je ons volgt! Dat kan gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...