Dit is het grootste indoor subtropisch zwembad… ter wereld!

Een heel tropisch landschap met regenwoud, moeras, strand en hutjes… maar dan in een hangar niet ver van Berlijn! Het is bijna niet te geloven, maar dit is het grootste indoor subtropisch zwembad ter wereld!

In een geweldig grote hangar (met een hoogte van 107 meter) in een plaatsje genaamd Krausnick, niet ver van Berlijn, waan je je ineens aan de andere kant van de wereld! Oorspronkelijk maakten ze hier zeppelins, maar nu is het omgebouwd tot een subtropisch zwembad… en wat voor eentje!

In Tropical Islands Resort heb je 66.000 m2 tropisch genot tot je beschikking! Een strand van maar liefst 200 meter, verschillende watervallen, glijbanen, regenwoud en zelfs luchtballonnen! Je moet zowaar oppassen dat je niet verdwaalt in één van de tropische dorpjes of in de jungle! Er zijn fonteinen, whirlpools en er is (naast de golven die gemaakt worden in het water) zelfs een golfbaan! Met een temperatuur van 26 graden Celsius is het subtropisch warm! We kunnen het wel allemaal uitleggen, maar je kan beter gewoon zelf kijken:

1. Een hemels paradijs

Tropical Islands 1

2. Regenwoud en moeras

Tropical Islands 2

3. GLIJBANEN!!!

Tropical Islands 3

4. Prachtige watervallen

Tropical Islands 4

5. Wandelen door dorpjes

Tropical Islands 5

Lees verder op pagina 2!

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

1 gedachte over “Dit is het grootste indoor subtropisch zwembad… ter wereld!”

  1. Jeetje dit is echt tof! Ik zou daar zo graag naartoe willen gaan de volgende keer dat ik Berlijn aandoe! Sowieso ben ik helemaal weg van middagje in een subtropisch zwembad

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...