Het 'Poepspel': cadeau-tip en verkoop-topper van Sinterklaas

‘Het spel waarbij iedereen win(d)t’ staat rond sinterklaas op #1 als best verkochte speelgoed-artikel bij bol.com. Het poepspel is een ware verkoop-hit!

De poep- en plasfase van kinderen is er eentje om gewoon door te komen. Voor ouders is het vaak erg moeilijk niet te lachen als hun kinderen weer overal de een ‘drol’ bijhalen. Precies dit grappige aspect van poep, inspireerde ervaren spelmaker Jan-Maurits Duparc, toen hij het ‘Poepspel’ bedacht!

Hij had waarschijnlijk niet durven dromen, dat het ook daadwerkelijk zo goed zou verkopen. Sterker nog, het is DE speelgoed verkoop-hit van bol.com op het moment en kan dus aangemerkt worden als topper van Sinterklaas 2015. Inmiddels zijn er al 100.000 exemplaren verkocht en is het zelfs in het buitenland te koop!

Het poepspel is zeer snel en hectisch kaartspel. De spelers krijgen allemaal een stapeltje kaarten en moeten dit zo snel mogelijk, in de juiste volgorde, zien kwijt te raken. Ben je klaar druk op de buzzer, oftewel een scheetkussen in het Poepspel! De verliezer van een ronde krijgt toepasselijk een drol op zijn/haar hoofd! Hier een kort filmpje:

Het Poepspel is in ieder geval een actief spel, waarbij de spelers (JONG EN OUD) al snel de lachers op hun hand hebben. Waar de meeste ouders in het begin wat huiverig zullen zijn als ze de titel zien, zullen nagenoeg alle kinderen meteen volledig overtuigd zijn dat hun ouders dit spel moeten kopen.

Juist het element van de poep maakt het enorm lachwekkend en bij voorbaat succesvol bij kinderen! Last but not least zijn er geen (echte) verliezers in ‘het spel waarbij iedereen win(d)t’. Niet voor niets is het dan ook een kaskraker en briljante cadeau-tip voor Sinterklaas of Kerst!

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...