Vijf low-budget tips voor een onbetaalbare Vaderdag!

Binnenkort is het weer Vaderdag, de dag bij uitstek om je vader eens lekker in het zonnetje zetten. Waarschijnlijk zie je al de reclames op tv voorbijkomen en voel jij je bijna genoodzaakt om een duur luchtje te kopen of met iets origineels te komen. Maar leggen wij onszelf daarmee niet teveel druk op? Want als jouw saldo niet toereikend is dan moet je echt een beroep doen op je creativiteit. Met dit artikel helpen we je op weg, zodat ook jij je vader kunt verrassen met een speciaal cadeau.

Een leuk Vaderdag cadeau hoeft niet duur te zijn

De tijd dat je vader met een brok in zijn keel jouw zelfgemaakte macaroni fotolijstje in ontvangst nam, is inmiddels wel voorbij. Maar ook met een klein budget kun je er een onvergetelijke Vaderdag van maken.

Lees onze tips voor een low-budget, maar super leuk Vaderdag cadeau:

1. Een belevenis cadeau doen

Lijkt het je leuk om je vader eens een dagje mee uit te nemen maar heb je daar het budget niet voor? Kijk dan eens op vergelijking en veilingensites, daar vind je de leukste dagjes uit voor een klein prijsje. Met een beetje geluk kun je jouw vader meenemen voor een middagje golfen, rijden in een echte Ferrari of scoor je tickets voor een voetbalwedstrijd van zijn favoriete club.

voetbalstadion

2. Kook zijn favoriete gerecht.

Houdt je vader van lekker eten? Dan kun je hem deze Vaderdag eens goed verwennen met jouw zelfgebakken taart, beroemde ovenschotel of maak het jezelf gemakkelijk en gooi een lekkere steak op de barbecue. Zo heb je iets lekkers bereid en een gezellige middag samen.

3. Geef hem een goed boek cadeau

Leest jouw vader erg graag? Ga dan eens op koopjesjacht in de boekwinkels, wie weet kom je net dat ene boek tegen over tuinieren, fotografie of juist een spannende thriller. Wil je er een persoonlijk tintje aan geven, laat de kinderen dan een boekenlegger knutselen.

4. “Biertje?”

Is jouw vader wel een liefhebber van zo n goudgele rakker? Heb je wel eens gedacht aan een bierproeverij, gezellig en ook nog eens leerzaam. Op het internet worden veel arrangementen aangeboden in verschillende prijsklasse, vaak is een driegangen menu inclusief!

biertje op Vaderdag

5. Van de oude stempel

Is jouw vader erg traditioneel ingesteld of misschien al wat ouder? Dan kun je hem vast blij maken met een van de volgende cadeaus:

  • Een stropdas
  • Mok met foto
  • Een doosje sigaren
  • Lekker flesje wijn, jenever, whisky
  • Gereedschap

Het belangrijkste…

We hebben je wat tips gegeven om je vader ook met een klein budget een geweldige dag te bezorgen. Wat je hem ook wilt geven,het belangrijkste is dat je er bent! Heb jij nog een leuke tip? Laat het ons weten in een reactie onderin!

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...