Nespresso heeft een nieuwe Limited Edition, die het proberen waard is!

Wij zijn natuurlijk allemaal fan van Nespresso. Is het niet omdat het gewoon leuk is om naar de winkel te gaan en koffie te proeven, dan is het wel vanwege de reclame met George Clooney. Daarnaast brengt Nespresso elk jaar weer een nieuwe Limited Edition Variations lijn uit van 3 speciale smaken koffie die je moet proberen.

Nespresso Limited Edition

Voor de mensen die houden van een twist of niet gek zijn op koffie zolang het gewone koffie is zijn deze Limited Edition varianten een uitkomst. In 2016 heeft Nespresso zich gericht op cake en koek smaken (Hallo Apfelstrudel!). En in 2017 kwamen ze met snoepsmaken (Wie wil er graag een kopje dropkoffie?).

Dit jaar bestaat hun Limted Edition lijn uit de smaken van Parijs. Met smaken als Paris Black, Paris Praliné en Paris Macaron kan jij met de feestdagen weer een leuke koffie serveren.

In samenwerking met India Mahdavi

De nieuwe Nespresso Limited Edition lijn is geïnspireerd op de patisserie uit Parijs en ontworpen door de bekende interieurontwerper India Mahdavi. India Mahdavi is gevestigd in Parijs en heeft prachtige ruimtes ingericht. De stijlvolle kleurrijk ontworpen cupjes van Nespresso dit jaar staan voor haar uitstraling van elegantie en luxe.

Daarbij staan de kopjes die erbij horen voor de vorm van de koffiebes voordat hij in je kopje belandt als koffie. De kopjes vertegenwoordigen als het ware de imperfectie van de koffiebes. Alsnog zien ze er prachtig en elegant uit.

Via: nespresso.com

Welkom in de Patisserie

De Nespresso Limited Edition lijn is geïnspireerd op Macarons, Praliné en het authentieke Parijse gevoel. Dit betekend niet dat er macarons in je koffie zitten maar dat het idee voor de koffie hieruit is ontstaan. Elke koffie kost €0,47 per cupje.

Paris Macaron

Voor de mensen die bekend zijn met Nespresso: de Paris Macaron is gebaseerd op de Livanto en heeft een intensiteit 6. In de koffie zit de subtiele zoete smaak van amandelen waardoor de smaak ontstaat van een echte Macaron.

De tip van Nespresso: Deze smaak is erg lekker met een beetje melk.

Paris  Black

Geen zoete koffie deze keer maar de authentieke smaak die past in een café in Parijs. Graan, noten en houtachtige tonen maakt een donkere espresso met intensiteit 9!

Bonjour, daar kun je de dag wel mee beginnen!

Paris Praliné

Nog een smaak gebaseerd op de Livanto met een intensiteit van 6. Deze keer met de zoete smaken van hazelnoot en karamel wat de impressie van een Praliné geeft.

De tip van Nespresso: Wil je de smaken beter laten uitkomen? Maak er een cappuccino van. Heerlijk voor na het eten of in de ochtend.

Koffie anders

Nespresso zou Nespresso niet zijn als ze niet iets extra’s bieden. Op de website staan heerlijke recepten om deze speciale koffie smaken nog meer speciaal te maken.

Wat dacht je van een beetje chocola en melk in de Paris black? Of chocoladepasta (ja echt!), hazelnootsiroop, slagroom en pralinekruimels in je Paris Praliné?

Kijk op de website voor meer lekker ideetjes om je koffie nog net iets specialer te maken.

Wij zijn fan van de Nespresso Limited Edition

We waren natuurlijk al fan van koffie (en dat heeft verschillende redenen). Met dit koude weer zijn wij weer helemaal fan van de nieuwe smaken. Net iets anders en met de heerlijke recepten staat er wat bijzonders op tafel tijdens de feestdagen of natuurlijk na de feestdagen.

Natuurlijk horen we graag wat jou ervaringen zijn met de nieuwe smaken. Lukken de recepten en voegen de nieuwe smaken wat toe aan je Nespresso collectie?

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...