De 12 beste films om te bingewatchen als je thuis moet blijven

Het is weer zover. Het coronavirus is aan een tweede golf begonnen. Wij moeten zo veel mogelijk binnen blijven, in quarantaine gaan bij een positieve test, of als iemand in de omgeving besmet is. Maar wat doe je dan? Wij weten het; films bingewatchen. Dé ideale tijdsbesteding op beperkte vierkante meters.

Films, de ideale tijdsbesteding in quarantaine

Misschien ben je al een aantal keer op-en-neer geswitcht tussen Videoland, Netflix en Disney+, maar zie je door de bomen het bos niet meer. Welke films zijn nu echt de moeite waard zijn om een of meerdere keren te kijken? De keuze is ook zo ontzettend groot! Maar maak je niet druk, wij hebben 12 superfilms voor je op een rijtje gezet die je ongetwijfeld wilt bingewatchen.

Via: pixabay.com | mohamed_hassan, CC

Dit lijstje is een gezonde mix van oude klassiekers en nieuwe pareltjes om te ontdekken. Zit jij momenteel in quarantaine of heb je gewoon zin in een avondje vol goede films? Dan ben je bij dit artikel aan het juiste adres. Popcorn klaar?

Via: pixabay.com | Jan Vasek, CC

12 Films om te bingewatchen

1. Me Before You

We beginnen direct met dé tranentrekker in ons rijtje van 12: Me Before You. Nadat levensgenieter William Traynor (Sam Clafin) door een ongeluk verlamd is geraakt, wordt Khaleesi (Emilia Carter) in dienst genomen om het leven van William wat leuker te maken. Het ‘happy end’ is zeker anders dan verwacht, dus houd je doos met tissues bij de hand.

2. Frozen 1 & 2

Frozen is natuurlijk de tekenfilm waar iedereen zich in herkent. Het gaat over liefde maar nu eens niet tussen de prins op het witte paard en zijn prinses, maar tussen twee zussen. De muziek en zang zijn meer dan prachtig. En kies je voor de Nederlandstalige versie dan geniet je van de stem van Willemijn Verkaik (internationale musicalster) als Elsa.

3. The Notebook

Volgens critici is The Notebook, de meest iconische lovestory die er ooit gemaakt is. De film speelt in de jaren veertig van de vorige eeuw als een jong verliefd stel Allie (Rachel Adams) en Noah (Ryan Gosling) door klassenverschil niet bij elkaar mogen zijn.

4. Titanic

Al meer dan twintig jaar oud, maar nog steeds het kijken meer dan waard – en opnieuw – en opnieuw, Titanic. Jack (Leonardo di Caprio) en Rose (Kate Winslet) komen elkaar tegen op de eerste en tevens laatste tocht van de Titanic. Het wordt een onvergetelijk liefdesverhaal met niet zo’n happy end.

5. Marley and Me

Voor iedereen met een labrador een echte ‘déjà-vu film’. Marley heeft, ondanks zijn regelmatig super slechte gedrag, de harten gestolen van zijn baasjes John (Owen Wilson) en Jennifer (Jennifer Aniston) en hun drie kinderen. Volg Marley een heel hondenleven lang.

6. The kissing booth 1 & 2

Dit is dé Netflix bestseller van de afgelopen tijd! We gaan de inhoud niet verklappen, maar dat je moet kijken is een feit! En het extra goede nieuws is dat er ook nog een nummer 3 van in de maak is.

Benieuwd welke goede films we nog in petto hebben? Lees verder op de volgende pagina!

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...