Van blokhut tot gave tuinmeubelen: 5 must-haves voor jouw tuin

Het moment dat de eerste zonnestralen van het jaar fel in je gezicht schijnen, levert altijd een geluksgevoel op. Hoog tijd om de tuinmeubelen weer voor de dag te halen!

Het gevolg van die eerste zonnestralen is dat de woonkamer niet langer meer de nummer één plek van je huis is. Alle activiteiten en de hele inboedel wordt naar buiten verplaatst en je verdwijnt pas naar binnen als de laatste zonnestraal is verdwenen. Niemand die jou eerder van je favoriete plek in de tuin weg krijgt. Tijd om deze beste plek van je woning een flinke upgrade te geven!

1. De gezellige loungeset

Een tuin zonder loungeset is als een appeltaart zonder appels. Onmogelijk! Prioriteit nummer één is dan ook om de ultieme loungeset te vinden. Inclusief een stoel, een bank en een tafeltje. Deze tuinmeubelen gaan er gegarandeerd voor zorgen dat je niet meer uit je tuin weg te krijgen bent. Geen straf met de zon in je nek, toch?

2. Opblaasbaar bubbelbad

Je hebt tuinen en je hebt tuinen. Het verschil? De een is goed genoeg om je neus te luchten en de ander is zowat een resort aan huis. Een opblaasbaar bubbelbad gaat dat verschil in ieder geval maken. Vergeleken met een bubbelbad van verhard materiaal bespaart het je heel wat geld. Je vrienden en vriendinnen weten voortaan bij wie ze moeten aankloppen voor een middagje in de tuin!

Opblaasbaar zwembad tuin tuinmeubelen

3. Cool en functioneel blokhut

Een blokhut in je tuin is perfect om een hoek op te vullen. Vervolgens kan jij al je spullen die je eens in de zoveel tijd gebruikt netjes opbergen, zonder dat alle spullen door de tuin verspreid liggen. Om tuin helemaal een upgrade te geven, schaf je een blokhut met overkapping aan. Perfect om je loungeset onder te zetten en met behulp van een terrasverwarmer dé spot om urenlang te relaxen.

4. Ligbedden… of het loungebed

Als je het hebt over must-have tuinmeubelen kan een ligbed uiteraard niet ontbreken. Gedurende de dag loop je met een makkelijk te verplaatsen ligbed de zon achterna. Zo begin je in middag in de ene hoek van je tuin en ben je ’s avonds heel wat meters verderop. Alles voor het mooie weer! En voor wie een ligbed niet genoeg is: het loungebed…

Loungebed ligbed

5. En dan: de pizzaoven

Het kan nog zo gezellig en zonnig in je tuin zijn, maar zonder eten is het feest niet compleet. De barbecue aanmaken is dan één optie. Als je écht indruk wilt maken denk je eens verder dan dat. Een pizzaoven is dan dé oplossing. Van een pizza Hawaï tot aan een pizza Funghi. Aan de lopende band worden overheerlijke pizza’s uit de oven gehaald. En je weet het: geen ruzie over het laatste puntje, hè. Daar is het te lekker weer voor!


Blijf fris en fruitig… en volg ons!

Met heel veel plezier stellen we dagelijks onze verfrissende, handige, vermakende en positieve artikelen op. Vanzelfsprekend vinden we het dan ook erg leuk als je ons volgt! Dat kan gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...