BBQ-tips: wat deze zomer niet mag ontbreken tijdens de barbecue

Binnenkort gaat de barbecue voor het eerst aan. Ben jij er al op voorbereid? Heb je alles in huis voor die geweldige dag? Ja, je merkt het al, ik word er blij van. Zwoele zomeravonden, BBQ aan en gaan. Heerlijk! En om de barbecue met vrienden en familie nóg leuker te maken hebben wij een aantal producten en voorwerpen uitgezocht die onmisbaar zijn voor dé perfecte barbecue.

Je barbecue nóg leuker: 5 tips!

Hoe maak je de barbecue nog aangenamer? Daar weten wij wel wat op; Met deze producten en voorwerpen wordt je barbecue veel cooler! Heb jij alles al in huis voor en haal je het meeste uit outdoor koken?

via Giphy.com

1. Nooit meer opstaan

Niets zo vervelend als constant op moeten staan om het vlees te controleren. Je blijft toch liever zitten? Dat is veel gezelliger. Met de optische spatel hoef je niet meer op te staan.

Meer info? ? click op plaatje! | Via: megagadgets.nl

2. Rookhout voor extra smaak

De smaak van barbecue vlees is al een genot, maar wist je dat het nog lekkerder kan? Bijna niet voor te stellen, hé? Met rookhout voeg je een extra dimensie toe aan je vlees. Ik kan niet meer zonder en er is zo veel hout wat je kunt gebruiken. Maar let op, niet alle hout is geschikt.

3. Impress met een gepersonaliseerd brandijzer

Grillstrepen op de hamburger zijn mooi, of niet? Het is meteen authentieker. Nu kun je jouw vlees zelfs markeren met jouw signatuur. Een gepersonaliseerd brandijzer is voor iedere respectabele barbecue-chef onmisbaar geworden.

4. De kippenvleugerhouder

Blijft jouw kip soms plakken aan het barbecuerooster? Met de handige kippenvleugelhouder heb je altijd een krokant velletje om je kip. Je hangt de kipjes erin, plaats de houder in de barbecue, even wachten en nomnom, smuller maar.

Meer info? ? click op plaatje! | Via: bol.com

5. Vlees thermometer

Het is niet altijd eenvoudig om de temperatuur van je vlees te controleren maar noodzakelijk is het wel. Een leuke bbq moet leuk blijven en voedselvergiftiging hoort er niet bij. Die mag niet meedoen. En als je er eentje aanschaft, koop dan een draadloze.

6. Nooit meer BBQ schrobben met Dasty!

Zelfs dé Barbecue-chef, Sebastiaan van Essen, zweert bij schoonmaakmiddel Dasty! Schoonmaken van je trouwe bbq wordt gemakkelijker, sneller en hygiënischer. En het mooie is, het wondermiddel wat alles ontvet, kost geen drol en is gewoon verkrijgbaar bij de Wibra.

Meer info? ? click op plaatje! | Via: bol.com

Heb jij nog tips voor de BBQ?

Met deze gadgets is jouw bbq gegarandeerd een groot succes. Of ontbreekt er wat in de lijst? Wat is volgens jou onmisbaar tijdens de barbecue? Laat het ons weten in een reactie onderin. Eet smakelijk!

Lees ook:


Blijf fris en fruitig… en volg ons!

Met heel veel plezier stellen we dagelijks onze verfrissende, handige, vermakende en positieve artikelen op. Vanzelfsprekend vinden we het dan ook erg leuk als je ons volgt! Dat kan gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...