Budsies brengt kindertekeningen tot leven

Kinderen zijn ontzettend creatief. Hun fantasie kent geen grenzen. Geef ze wat papier en potloden, en ze tekenen hun ouders, zichzelf en hun vriendjes. Of ze creëren een heel nieuwe wereld op papier, met rare fantasiedieren. Deze kindertekeningen zijn soms té leuk om gewoon weg te gooien, en net daarin zag een bedrijf een marktopportuniteit. Ze gebruiken kindertekeningen om knuffels te maken.

Kindertekeningen als knuffels

Het bedrijf Budsies brengt kindertekeningen tot leven als knuffels. Het bedrijf werd in 2013 opgericht door Alex Furmansky. Hij kwam op het idee dankzij zijn jongere zusje Michelle, die haar tekeningen liefdevol in bed legde. Alex besloot haar tekening om te zetten in een vriend voor het leven: een echte, tastbare knuffel. En zo groeide het idee.

Het bedrijf groeide op korte tijd. Ondertussen heeft het al meer dan 149.000 creaties gemaakt en verkocht, in maar liefst 63 landen over heel de wereld.

Kindertekeningen tot leven knuffel
Via: flickr.com | Budsies Toys, CC

Wil jij een zelfverzonnen knuffel?

Laat de crea bea in jezelf los, of verras je dochter, zoon, neefje of nichtje met een eigen creatie! Een kindertekening omzetten naar een knuffel kost minstens 129 dollar. Omgerekend zo’n €111. Naargelang welk materiaal je wilt, en de grootte van de knuffel, stijgt de prijs. Maar ze zijn ontzettend leuk!

Kijk maar naar de foto’s hieronder. Je kan trouwens ook jezelf of iemand anders, op basis van een foto, laten maken als knuffel. Misschien een cadeautip voor je liefde die lang naar het buitenland gaat?

Voorbeelden van Budsies knuffels

Hieronder staan een aantal voorbeelden van kindertekeningen die tot leven zijn gebracht. Toch een bijzonder gezicht als je een eigen creatie opeens in je handen kunt houden!

1. Het paarse monstertje

Zelfs met de verschillende kleuren is rekening gehouden!

Kindertekeningen tot leven knuffel 2
Via: flickr.com | Budsies Toys, CC

2. Eenhoorntjes bestaan

Een schattigere eenhoorn kan haast niet…

Kindertekeningen tot leven knuffel 3
Via: flickr.com | Budsies Toys, CC

3. Het groene spookje?!

Enkel voor kinderen die niet bang zijn voor groene monsters!

Kindertekeningen tot leven knuffel 4
Via: flickr.com | Budsies Toys, CC

4. Een pop zoals jij ze wil zien…

Een hele schattige knuffel kan natuurlijk ook!

Via: imgur.com

5. De ‘dollar-oktopus’

Money, money, money!

Iets voor jou?

Leuk toch, dit idee. Dat dachten wij ook… Je kunt gelukkig je eigen kinderen, neefjes, nichtjes of buurkids blij maken met hun eigen creaties. Origineler kan bijna niet. Neem een kijken op de website van Budsies!

Lees ook:


Blijf fris en fruitig… en volg ons!

Met heel veel plezier stellen we dagelijks onze verfrissende, handige, vermakende en positieve artikelen op. Vanzelfsprekend vinden we het dan ook erg leuk als je ons volgt! Dat kan gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...