Dit bedrijf breng maakt een levensechte kopie van jou (uit karton)

Je kent ze wel, die levensechte kartonnen borden van bekende mensen. Vanaf nu kan je jezelf erbij zetten. Of je kat, lief of hond, want dit bedrijf maakt het heel eenvoudig.

Een identieke kopie

Stel je voor: een levensgroot kartonnen bord van jezelf voor je ouders, zodat ze je niet hoeven te missen. Of een kartonnen versie van je allerliefste kat, op deze manier is hij ook bij jou tijdens zijn jachtexpedities buitenhuis. Het kan allemaal. Dit Amerikaaans bedrijf maakt namelijk een cardboard cutout op basis van de foto die jij doorstuurt. En dat doen ze op levensechte schaal. Een identieke kopie uit karton dus.

Via: pexels.com | Karolina Grabowska, CC

Wat betreft een origineel cadeau kan dit wel tellen. Staak je zoektocht dus, want zo een levensechte versie van jezelf of je vriend(in) uit karton, dat vergeten ze niet snel.

Via: pxfuel.com, CC

Hoe werkt het?

Via de website Cardboard Cutout Standeed kan je een kartonnen versie van eender wie (of wat) laten maken. Op deze manier hoef je dus geen enkel feestje te missen. Iedereen neemt foto’s met het bord van jou, alsof je er echt bij was. Een vriend die voor lange periode naar het buitenland gaat? Met slechts een foto kan je een bord van hem laten maken, dat identiek op hem lijkt. Perfect op lengte (of groter/kleiner als je dat wilt).

Deze vrouw kon haar hond duidelijk niet missen op vakantie.

De prijs wordt bepaald op basis van de grootte. Wil je een reusachtig bord van je lief laten maken, bij wijze van verrassing? Dan zal je meer moeten betalen dan voor een kleiner exemplaar. Daarnaast kan je ook voor verschillende diktes kiezen. Het ene karton is steviger dan het andere. Dat resulteert in een hogere prijs.

Deze man zag het groots!

Nog enkele (grappige) voorbeelden

Ben je al helemaal overtuigd van het verrassingseffect dat dit cadeautje kan hebben op je ouders of lief? Of wil je een kartonnen versie van al je favoriete huisdieren? We gaan verder met nog enkele foto’s. Gewoon omdat het grappig is.

Zodat de grootouders de kleinkinderen niet moeten missen (zoals bijvoorbeeld tijdens de lockdown).

Alle huisdieren in harmonie samen…

Wie van de twee is uit karton?

Van wie wil jij een kopie uit karton laten maken?

Ga je voor een levensechte versie van jezelf voor je ouders, of een kopie van je lief, of toch eerder je huisdier? Laat het ons weten in een reactie onderin!

Lees ook:


Blijf fris en fruitig… en volg ons!

Met heel veel plezier stellen we dagelijks onze verfrissende, handige, vermakende en positieve artikelen op. Vanzelfsprekend vinden we het dan ook erg leuk als je ons volgt! Dat kan gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...