Een bierflesje openen zonder flesopener: 9 handige tips

Een biertje is altijd lekker, zowel met warm als met koud weer. Je draagt dus maar beter altijd een flesopener bij je. En als je die een keer vergeet of onverhoopt kwijtraakt, dan is één van deze manieren om een flesje te openen wel erg handig. Let goed op: bierfles openen 2.0, maar we doen het maar 1 keer voor.

Een bierfles openen doe je voortaan zo

Waar je waarschijnlijk je hele leven verkeerd bent omgegaan met de blikopener, kun je nu die flesopener voortaan ook maar vergeten. Je hebt altijd wel wat bij je om je bierfles te openen. Geloof je ons niet? See for yourself…

Bierflesje fles openen
Via: pixabay.com

1. Gebruik een lepel

Ork, ork, ork, een bierfles open je met een… lepel. En dit trucje werkt met alle lepels.

2. Pak er een papiertje bij

Met papier kun je van alles doen. Van knutselen, erop tekenen en schrijven, maar je kunt er ook een bierfles mee openen. Kijk zelf maar. Neem wel een kladblok mee als je van plan bent een aantal biertjes te nuttigen.

3. Een hoge hak kan ook

Daar sta je dan op de dansvloer met biertje en geen opener. Zoek de mooiste meid met hoogste hakken op en je hebt meteen een openingszin: “Mijn bier, jouw hak, let’s make it happen”. Zoiets?

4. Als je toevallig een Katana zwaard hebt liggen

Wij hebben er helaas geen voor handen, maar als jij toevallig een vlijmscherp zwaard of machete hebt liggen, steel je ook nog eens de show. Dan wordt zo een biertje openen nog een waar spektakel!

Dit trucje kun je overigens perfectioneren en het opnemen tegen deze meneer. Wij dagen je uit.

5. Met een ander biertje

Een biertje alleen is maar eenzaam. Daarom heb je er altijd meer in de koelkast staan. Mocht je de opener plots kwijt zijn, dan gebruik je toch een ander biertje uit de koelkast. Het is heel simpel.

6. Een aansteker werkt ook prima

Deze kennen de meeste bierdrinkers wel. Een gouw ouwe, maar hij blijft handig!

7. Knip, zei de schaar

Een schaar is zo multifunctioneel! Zelfs een bierflesje maak je moeiteloos ermee open.

En je hebt toch ook altijd een schaar bij je?

scharen schaar edward scissorhands
Via: Edward Scissorhands (capture)

8. Met je Iphone 5 lukt het ook

Doe dit niet met je nieuwe Iphone! Dit trucje werkt met de iPhone 5 of oudere modellen. Dus als je nog een beetje achterloopt, dan mag het wel!

9. De sleutel tot geluk

Het is niet verstandig achter het stuur te kruipen met te veel op. Hang dus allemaal je autosleutel aan de haak en dan heb je een voorraad flesopeners. Hierbij moet je wel het risico op een kapotte sleutel meenemen… 😉

https://www.youtube.com/watch?v=4BcpLr4qJv0

Bierflesje openen? Dit raden we af!

Het zal een keer voorkomen dat je niets voor handen hebt. Gebruik dan niet je tanden en oogkas. Het kan heel verkeerd aflopen.

Via: Dumb & Dumber (capture)

Heb je nog meer tips? Deel ze dan in een reactie hieronder.

Lees ook:


Blijf fris en fruitig… en volg ons!

Met heel veel plezier stellen we dagelijks onze verfrissende, handige, vermakende en positieve artikelen op. Vanzelfsprekend vinden we het dan ook erg leuk als je ons volgt! Dat kan gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...