Met deze handige opener, krijg je ieder deksel van iedere pot!

Iedereen kent het frustrerende gevoel als je een pot niet open krijgt. Dat is nu voorgoed voorbij met deze nieuwe Nederlandse uitvinding. De Quopener is een innovatieve tool, die ieder deksel van een pot krijgt!

Gedaan met de frustratie

Heerlijk wat aardbeien-jam op je boterham of beschuit en je hebt nog een nieuwe pot staan. Het grote probleem is alleen: de pot moet nog even opengemaakt worden. ‘Even’ het deksel opendraaien is vaak wel een onmogelijke taak…

Of het nu het stroeve deksel, het missen van grip of het vacuüm van de pot is, het openmaken van een nieuwe (of zelfs reeds opgemaakte) pot met levensmiddelen kan erg frustrerend zijn. Er waren tot dusver wel tools om ieder afzonderlijk probleem op te lossen. maar nu is er een nieuwe Nederlandse uitvinding, die alles tegelijk aanbiedt en iedere pot open krijgt!

Hoe werkt de Quopener?

Het concept is een uitgedachte techniek, waarbij je de pot niet meer zelf hoeft vast te maken, maar dat de Quopener zelf zorgt voor de draaiing. Bovendien wordt hierbij veel meer kracht gebruikt, dan als je het met de hand of simpel deksel-houder zou doen. Je moet de opener op het deksel leggen en de hendels indrukken. Meer niet!

Hieronder een video met de werking van de Quopener:

Waar te krijgen?

Wij vinden de Quopener zeker een leuke aanwinst voor de keuken. Het product is alleen net uitgebracht en nog niet in winkels verkrijgbaar. Toch kun de opener al reserveren via het crowdfunding-platform Kickstarter. Je kan als ‘vroege vogel’ zelfs een behoorlijke korting krijgen! Bij genoeg aanmeldingen, kun je de Quopener in mei 2019 in huis hebben!

Iets voor jou? Laat het ons weten in een reactie onderin en deel dit met andere keukentool-liefhebbers!

Lees ook: Airfryer: dè complete gids met letterlijk alles over deze heteluchtfriteuse

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...