9 x servetten vouwen, waarmee je je bezoek gegarandeerd verrast!

9 x servetten vouwen, waarmee je je bezoek gegarandeerd verrast!

Koken is het halve werk, de aankleding de rest! Zorg dat je iedereen verrast met je uniek gevouwen servetten! NEGEN briljante voorbeelden!

Servetten vouwen; een kunst!

Het is altijd geweldig als een paasontbijt of kerstdiner er pico bello uitziet. Een eettafel die tot in de puntjes gedekt is, brengt zoveel extra gezelligheid! Vaak wordt de servet naast of schuin op het bord neergelegd, maar deze kan juist DE grootste eye-catcher van de tafel zijn. Als je dus iets speciaals met de servetten doet, heeft dat meteen grote impact bij je gasten (en ook je familie mag je eens goed in het zonnetje zetten).

In onderstaande video zie je 9 tips om je eettafel prachtig te dekken, door je servetten op een unieke manier te vouwen. Het grappige is… het is ook helemaal niet zo moeilijk, sterker nog: echt gemakkelijk! Klein beetje inspanning voor veel resultaat! Kortom, kies en voorbeeld uit en doe het maar gewoon!

Echte servetten maken het af!

Natuurlijk kun je deze vouw-trucs met stevige papieren servetten doen. Echter, katoenen servetten maken je diner echt helemaal af, dus we raden aan deze te gebruiken. Heb je ze nog niet, kunnen we in ieder geval het goede nieuws brengen, dat ze niet duur zijn in de aanschaf. Zo heb je al 4 stuks vanaf € 9,99 bij bol.com! Kleine investering in een mooi effect dus!

Zie je al op tegen het poetsen van de bakplaat, na een geweldig diner? Niet getreurd, Kiwify denkt aan alles met de beste tips voor het schoonmaken van je bakplaat!

      Kiwify
      Logo