Zo snijd je simpel een glazen pot of fles… met OLIE!

Zo snijd je simpel een glazen pot of fles… met OLIE!

Wil je een glazen fles of pot precies op maat snijden? Normaal gezien is dit nagenoeg onmogelijk, maar er is nu een truc… glas snijden met olie!

Hoe tof zou het zijn om een glazen fles of pot PRECIES op maat te snijden? Je kunt het dan als vaas gebruiken of er spullen in leggen! Tot op heden is het voor mensen thuis nagenoeg niet mogelijk om glazen producten goed te snijden.

Glazen objecten precies snijden

Toch is daar nu een oplossing voor! Door slim gebruik te maken van water, olie en een zeer heet object, kun je het glas op spectaculaire wijze laten breken, precies waar jij wil! Bekijk hieronder de video:

Het idee achter deze techniek is simpel. De olie moet precies verspreidt zijn over het water en geeft hitte gewoon veel gemakkelijker door dan water. Het water onder de olie en aan de binnenkant van het glas zorgt ervoor dat het daar niet opwarmt en dus wordt het alleen heet bij het klein laagje olie. Doordat het glas alleen hier uitzet, breekt het zo mooi!

Oppassen bij het glas snijden

Pas op: uiteraard kan het glas ERG scherp, dus in ieder geval voorzichtig zijn en wellicht kun je dit botter schuren. Pak de twee delen in ieder geval erg voorzichtig op!

      Kiwify
      Logo