De leukste housewarming gifts om te geven

Een housewarming is een moment waarop vrienden, familie en kennissen samenkomen om de nieuwe woning van iemand te vieren. Het is een feestelijke gelegenheid waarbij cadeaus worden uitgewisseld om de nieuwe huiseigenaar te feliciteren. Maar wat geef je eigenlijk als housewarming gift?

In dit artikel worden de leukste housewarming gifts om te geven besproken.

Een plant als housewarming gift

Je zou het misschien niet als eerste overwegen, maar een plant is eigenlijk een prachtig housewarming gift. Het staat niet alleen mooi in huis, maar heeft ook een symbolische waarde. Het staat namelijk voor groei en bloei, en het brengt letterlijk leven in de brouwerij.

Bovendien heeft een plant ook nog eens een positieve invloed op de luchtkwaliteit in huis. Een win-win situatie dus. Er zijn ontzettend veel verschillende planten om uit te kiezen. Van kleine cactussen tot grote kamerplanten, er is voor ieder wat wils.

plant in huis
Via: pixabay.com | leonardoiheme, CC

Een gepersonaliseerd cadeau

Een gepersonaliseerd cadeau is een origineel housewarming gift. Het laat zien dat je echt de moeite hebt genomen om iets persoonlijks te bedenken. Denk bijvoorbeeld aan een gepersonaliseerde snijplank met de naam van de nieuwe huiseigenaar erop, of een handdoek met daarop het adres van het nieuwe huis.

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om een cadeau te personaliseren. Kies iets wat past bij de persoonlijkheid van de nieuwe huiseigenaar en het cadeau zal zeker in de smaak vallen.

Een kalender

Een kalender kan een fantastisch cadeau zijn voor een housewarming. Na een verhuizing kunnen nieuwe bewoners wel wat hulp gebruiken bij het organiseren van hun nieuwe leven. Een kalender biedt niet alleen een praktische manier om afspraken en belangrijke datums bij te houden, maar kan ook een persoonlijk tintje toevoegen aan de nieuwe woning.

Met verschillende ontwerpen en thema’s, zoals landschappen, dieren of kunst, kun je een kalender kiezen die past bij de smaak en persoonlijkheid van de ontvanger. Het is een attent cadeau dat zowel nuttig als decoratief is en elke dag een glimlach op hun gezicht zal toveren.

Kijk maar eens op de website van Bekking & Blitz, zij hebben een ruim assortiment aan kalenders. 

Via: Bekking & Blitz

Een mooie vaas

Een mooie vaas is een klassiek housewarming gift. Het is een tijdloos cadeau wat in vrijwel ieder interieur past. Bovendien is het altijd handig om een extra vaas in huis te hebben voor bloemen of takken.

Een mooie vaas hoeft niet duur te zijn. Er zijn ontzettend veel mooie vazen te vinden bij bijvoorbeeld de kringloopwinkel of een tuincentrum.

Een kookboek

Een kookboek is een origineel housewarming gift voor de echte hobbykok. Het is een cadeau waar de nieuwe huiseigenaar echt iets aan heeft, en het kan bovendien inspiratie bieden voor nieuwe gerechten. Kies bijvoorbeeld een kookboek wat past bij de keuken van de nieuwe huiseigenaar.

Houdt hij of zij van Italiaans eten? Dan is een Italiaans kookboek een goede keuze. Of misschien is de nieuwe huiseigenaar wel vegetarisch, dan is een vegetarisch kookboek een goede optie.

Kookboek koken keuken recepten
Via: depositphotos.com

Jouw housewarming suggesties?

Natuurlijk zijn we ook benieuwd naar je eigen housewarming gifts. Heb je zelf nog leuke suggesties die met succes zijn ontvangen?

Laat het weten in een reactie onderin!

Lees ook:


Blijf fris en fruitig… en volg ons!

Met heel veel plezier stellen we dagelijks onze verfrissende, handige, vermakende en positieve artikelen op. Vanzelfsprekend vinden we het dan ook erg leuk als je ons volgt! Dat kan gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...