Gekke huisdieren: zou jij deze 7 snel in huis nemen?

Huisdieren zijn lief, leuk en gezellig. Ieder dier is uniek en daarom veroveren ze met gemak ons hart. Er zijn echter mensen met heel gekke huisdieren. Ben of ken jij er ook zo één?

Via: depositphotos.com

Welke gekke huisdieren zou jij willen?

Van groot naar heel klein, alle dieren zijn onderdeel van onze mooie wereld en samen moeten wij het maar zien te redden.

Waar sommigen jagen op de meest prachtige dieren, zijn er anderen die hun hele leven dagelijks wijden aan de verzorging van diezelfde dieren. En dan hebben wij het niet over een poezenkind, man’s best friend of een hamstertje in een kooi. Zou jij zo een huisdier willen?

Via: depositphotos.com

1. Mulan de Bengaalse tijger

Hoewel een poezenkind knuffelig en aaibaar is, heb je katachtigen zoals de Bengaalse tijger die wat minder geschikt zijn als huisdier als je bijvoorbeeld in een flat woont. Mocht je wat hectare hebben, dan zou je dus ook voor een groter formaat kat kunnen gaan. Ziet ze er niet schattig uit?

2. Bailey Junior, de bizon

Ruimte heb je wel nodig als je kiest voor een groot huisdier zoals Bailey. Hij kan allerlei trucjes en mag zelfs mee in de cabriolet. Ik zou wel even letten op de bandenspanning voor Bailey in de auto springt.

3. Axolotl

De axolotl is een grote salamander die van oorsprong alleen in Mexico in het wild voorkomt. Helaas is zij een bedreigd diersoort, maar wat positief is, is dat veel mensen dit grappig ogende diertje als huisdier nemen. Misschien zal dit ervoor zorgen dat zij niet uitsterft. Bijzonder zijn ze al van zichzelf maar soms zijn ze helemaal wit. We hebben nooit eentje geaaid maar ze schijnen heel fluffy aan te voelen. Wij vragen jou, Wie is deze Pokémon? Haha!

.

4. Een klein ezeltje

Beroemdheden zijn vaak wel wat excentrisch en houden er rare gewoontes op na. Martha Steward is bekend van het koken en is een zeer nette dame, zelfs als Snoop Dogg bij haar in de keuken staat. Wat je nog niet wist, is dat zij 2 mini donkeys heeft. Wij hebben geen ruimte voor zulke schatjes, maar begrijpen heel goed waarom Martha waarom zij voor deze huisdieren heeft gekozen. Dat zouden wij toch ook doen als we er de ruimte voor hadden?

.

5. De octopus van Tracy Morgan

Als één huisdier niet op ons verlanglijstje staat, dan is dat wel de octopus. Er zijn echter mensen, zoals acteur Tracy Morgan, die verliefd worden en besluiten om hun hele huis om te bouwen tot één grote tank. Zou jij dat ook doen?

6. Kakkerlakken zijn soms ook lekker

De grote kakkerlak uit Madagaskar die ook lekker smaakt, zelfs die wordt als huisdier gehouden. Je kunt er van alles mee en misschien is dat geluid voor jou heel mooi. Wij vinden dit laatste diertje echter niet zo aaibaar ogen en dat geluid klinkt als iets uit een horrorfilm. Zou jij van deze rakker kunnen houden?

Ken jij nog gekke huisdieren?

Wat vind je van dit lijstje van de gekste huisdieren? Valt het mee of zijn ze allemaal heel raar? Heb of wil jij ook zo een huisdier? Wij zouden graag willen weten waarom. Voor nu is een trouwe viervoeter of poezenkind voor ons even genoeg, wat jij? Laat het weten in een reactie onderin!


Blijf fris en fruitig… en volg ons!

Met heel veel plezier stellen we dagelijks onze verfrissende, handige, vermakende en positieve artikelen op. Vanzelfsprekend vinden we het dan ook erg leuk als je ons volgt! Dat kan gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...