6 redenen waarom je een HOUTEN zonnebril moet hebben

Waren het enkele jaren geleden nog de felgekleurde plastic zonnebrillen, die de klok sloegen… 2017 is het jaar van de houten zonnebril!

Jaren geleden kwamen je sporadisch de eerste festivalgangers met van die felgekleurde plastic zonnebrillen tegen. Pas enkele jaren daarna liep iedereen ermee! Overigens niet zonder reden: de brilletjes zagen er fris en vrolijk uit en met enkele tientjes was je klaar! Maar wil je voorloper blijven, moet je nieuwe zaken proberen (en introduceren). Wij verwachten dat 2017 het jaar gaat worden van… de houten zonnebril!

Houten zonnebril in de lage landen

Ook in België en Nederland is de houten zonnebril geïntroduceerd, maar nog niet ingeburgerd. Je hebt dus volop kans om (gelukkig ook inmiddels betaalbaar, incl. speciale KIWIFY-korting!) te shinen met een nieuwe trendy product! En er is alle reden om voor een houten zonnebril te gaan!

Solegno---Kiwify-korting

Wij hebben de 6 belangrijkste redenen om voor een houten bril te gaan op een rijtje gezet:

1. Hout is COOL!

De laatste tijd worden er steeds meer producten in houten variant aangeboden. Denk aan telefoonhouders, portemonnee’s en zelfs fietsen… Hout is gewoon echt gaaf en geeft je die natuurlijk stoere look! UV-bescherming heb je toch nodig, waarom niet ervan profiteren? Natuurlijk is een zonnebril, omdat deze zo opvallend aanwezig is, ideaal om aan te geven hoe trendy je bent. Met een houten zonnebril kun je deze zomer dus zeker aantonen dat je echt een trendsetter bent!

2. Hout is uniek!

Geen enkele bril is hetzelfde. Doordat de bril gemaakt is van een natuurproduct, zul je altijd een ander patroon ontdekken en heb je altijd je eigen zonnebril! Natuurlijk is een houten zonnebril ook uniek als het gaat om gadget, dus je steelt nu 2x de show (en moet goed om kunnen gaan met complimentjes)…

3. Een houten zonnebril is licht!

Niet alleen zit een houten zonnebril licht op je hoofd, ook op andere vlakken heb je voordeel met het gewicht! Een bril van 26 gram is namelijk gemakkelijk overal mee te nemen en stoort helemaal niet! Als klap op de vuurpijl blijft een houten zonnebril DRIJVEN in het zwembad! Briljant!

4. Hout is milieubewust…

Zo’n plastic bril is leuk, maar dan moet je er niet bij stilstaan hoeveel chemische stoffen en gassen er bij de productie vrijkomen. De houten zonnebril wordt veelal gemaakt van bamboe-hout. Bamboe planten gebruiken relatief weinig water, nemen veel CO2 op en kunnen bovendien een goede afwisseling zijn voor een weide of akker die even ‘rust’ nodig heeft. Omdat de plant zo snel groeit en geen chemicaliën nodig heeft, is het een goede ‘detox’ van de grond en hoeft er geen bestaand bos voor worden gekapt! Daarnaast is het hout, in tegenstelling tot een plastic variant, ecologisch afbreekbaar!

5. Hout is unisex

Het mooie aan houten zonnebrillen, is dat zowel dames als heren hetzelfde model kunnen dragen. Gewoon delen, geen probleem! Het enige wat je wel moet is letten op de maat…

6. Goedkope houten zonnebril!

Enkele jaren geleden waren de eerste houten producten ontzettend duur, een bril was dan minstens € 150,  maar gelukkig heb je nu al prima aanbieders van leuke modellen voor een zeer aantrekkelijke prijs! Mocht je zelf op zoek zijn, raden wij Solegno Eyewear aan! Het aanbod is weliswaar beperkt, maar prijzen daardoor zeer gunstig!

Solegno---Kiwify-banner

 

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...