DR-HO MotionCiser voetmassage apparaat: kopen of niet?

DR-HO MotionCiser
★★★★★

Een zittende levensstijl lijkt steeds normaler te worden. En ook ontspanning en selfcare schieten er door te drukke agenda’s vaak bij in. Maar de DR-HO MotionCiser biedt hier mogelijk een goede uitkomst voor! Het is een apparaat dat vibratie en impuls stimulatie gebruikt, dat veel gezondheidsvoordelen zou moeten opleveren.

Daar duiken we graag dieper op in!

Ontspanning in een druk leven

Juist in je drukke en hectische leven is het zó ontzettend belangrijk om tijd vrij te maken voor beweging, ontspanning en selfcare, al is het alleen al om een stress buikje te voorkomen!

Gelukkig kunnen we door de nieuwste technologieën gebruik maken van apparaten, die speciaal zijn ontworpen om je te helpen ontspannen, zoals de MotionCiser van Dr. Ho.

Wat is de DR-HO MotionCiser?

Misschien heb je de DR-HO MotionCiser al eens voorbij zien komen op tv of online. Dit voetmassage apparaat biedt schijnbaar niet alleen verlichting voor vermoeide voeten en benen, maar heeft ook veel andere voordelen.

DR-HO MotionCiser

De DR-HO MotionCiser is een 3-in-1 voetmassage apparaat. Via roterende bladen worden de voeten gemasseerd en worden tegelijk wandelbewegingen nagebootst. Dit stimuleert de bloedsomloop en ontspant de spieren.

Dr-ho motionciser voetmassage apparaat

Kenmerken

 • Warmtefunctie voor thermotherapie
 • Loopsimulatie
 • Vibratie van voeten en benen

Prijsvergelijk

€199,95
Voorraad: ✔️
3 nieuw vanaf €199,95
vanaf 29 februari 2024 11:56
Amazon.nl
€199,95
Voorraad: ✔️
Tommyteleshopping.com
€206,95
Voorraad: ✔️
Blokker.nl

Video

Laten we eens kijken naar wat de MotionCiser precies is én of het daadwerkelijk de moeite waard is om te kopen!

Dr. (W)Ho?

Voordat we duiken in de functies en voordelen van de MotionCiser, zijn we natuurlijk vooral benieuwd naar Dr. Ho en waarom hij dit apparaat heeft ontwikkeld. Een ding is zeker, mensen helpen is zijn grote passie!

DR HO voetmassage
Via: youtube.com (capture) | Manons Keuze

Chiropractor uit Canada

Dr. Ho is een wereldwijd begrip geworden door zijn ontelbare tv-optredens in shopping programma’s zoals Tommy Teleshopping. Door zijn ervaring met patiënten en groot empathisch vermogen zegt hij als geen ander te begrijpen wat voor een impact pijn kan hebben (zelfs de kleinste pijntjes), op ons dagelijks leven.

“Motion is Medicine”

Dr. Ho’s missie belooft er een te zijn van echte transformatie! Hij gelooft namelijk dat het verminderen van pijn een positieve impact kan hebben op alle aspecten van het leven. Of het nu gaat om het uitvoeren van je favoriete sport, een betere omgang in persoonlijke relaties of het ontdekken van nieuwe kansen en mogelijkheden in je leven.

Dr Michael Ho
Via: youtube.com (capture) | DR-HO’s

De kracht van beweging is volgens Dr. Ho de sleutel tot een beter leven zonder pijn

Hoe werkt de DR-HO voetmassage?

De DR-HO MotionCiser is een voetmassage apparaat en doet gelukkig ook waar het voor ontworpen is: de voeten masseren. Hierbij zou het enkele kenmerkende baten hebben:

 • De bloedcirculatie te verbeteren
 • De spieren in je onderbenen te ontspannen
 • De gewrichten in je heupen soepel te houden

Het masseren vindt plaats door roterende bewegingen van de voetenpads, waar de voeten op rusten. Dit moet een rustgevend en ontspannen gevoel geven.

Tegelijkertijd bootst het dezelfde beweging na van een relaxte wandeling in de natuur, waardoor je tóch in beweging blijft. En door de verschillende standen kun je de snelheid en temperatuur bepalen. 

Door de bijgeleverde afstandsbediening hoef je niet te bukken om het apparaat aan te zetten of de instellingen te veranderen. Dat maakt het een stuk comfortabeler!

DR HO MotionCiser - afstandsbediening
Via: youtube.com (capture) | Manons Keuze

De DR-HO voetmassage gebruiken

Het gebruik van het apparaat is simpel: je plaatst eenvoudig je voeten op de pedalen en zet hem aan. Met de afstandsbediening kun je de snelheid en temperatuur (tussen de 30 en 50 graden) regelen. Easy does it!

DR HO MotionCiser vrouw in stoel
Via: youtube.com (capture) | Tommy Teleshopping

Tips voor optimaal gebruik van de Motionciser

Gebruik de DR-HO MotionCiser voor optimaal resultaat:

 • Twee tot drie keer per dag als je niet of nauwelijks wandelt.
 • 20 tot 30 minuten per keer (het apparaat slaat na 30 minuten automatisch af).

Voor wie is de MotionCiser bedoeld?

Dit massageapparaat is geschikt voor iedereen die veel zit en last heeft van chronische pijntjes zoals pijnlijke gewrichten, vochtophoping of zwellingen in de benen. Het heeft dus redelijk veel gezondheidsvoordelen én zorgt voor wat extra ontspanning.

DR HO MotionCiser rugpijn
Via: unsplash.com | Susan Bughdaryan, CC

Sport je veel? Dan is dit ook een fijn apparaat om te gebruiken. Want door de voetmassage stimuleer je de doorbloeding, wat weer helpt bij een sneller herstel na een zware training.

DR-HO MotionCiser kopen of niet?

Of je dit voetmassage apparaat moet kopen hangt natuurlijk af van een aantal factoren. Je klachten spelen hierin een grote rol, maar ook het doel waarvoor je het wilt gebruiken.  

Het ontwerp en technologie

De MotionCiser heeft een stevig frame en door de hoogte kun je in een relaxte en comfortabele houding blijven zitten. Het ontwerp is ergonomisch, compact en gebruiksvriendelijk. Het biedt:

 • Warmtetherapie
 • Loop simulatie
 • Vibratie technologie

Het apparaat kent 10 snelheidsstanden en je kan met 5 warmtestanden een temperatuur kiezen tussen 30 °C en 50 °C. Alles te besturen met de meegeleverde afstandsbediening.

Kenmerken van DR-HO’s MotionCiser

Wat de DR-HO MotionCiser volgens ons echt typeert, is dat het dus eigenlijk een 3-1 apparaat is. Want niet alleen worden je gewrichten soepeler door de loop simulatie, ook je bloedcirculatie wordt beter door de vibratie en je spieren ontspannen door de ingebouwde warmtetherapie.

DR HO MotionCiser bloedcirculatie
Via: youtube.com (capture) | Tommy Teleshopping

Voor- en nadelen

Al met al is de MotionCiser een degelijk apparaat, dat daadwerkelijk z’n werk doet en een positief effect heeft op de bloedcirculatie. Het brengt ontspanning en kan zelfs leiden tot betere nachtrust en dat zonder spieren of gewrichten te belasten. De reviews op de verschillende verkoopsites zijn dan ook positief met reden.

Natuurlijk heeft het een beperkt werkgebied en tijden van volledige mobiliteit kun je het als nadeel zien, dat het voetmassage aparaat niet zonder snoer werkt. Je moet dus rekening houden met stopcontact (of verlengsnoer)…

Hier nog even de voor- en nadelen van de Motionciser op een rij: 

Pluspunten
 • Verbetert de bloedcirculatie
 • Vermindert pijn en vermoeidheid
 • Zorgt voor stressverlichting en ontspanning
 • Betere nachtrust
 • Biedt niet-belastende beweging
Minpunten
 • Beperkt massagegebied
 • Afhankelijk van elektriciteit

Waar kun je de DR-HO MotionCiser kopen?

Nu wil je natuurlijk weten of dit apparaat jou ook kan helpen om van je klachten af te komen. Je kunt ‘m gelukkig makkelijk online bestellen en het zelf testen.

€199,95
Voorraad: ✔️
3 nieuw vanaf €199,95
vanaf 29 februari 2024 11:56
Amazon.nl
€199,95
Voorraad: ✔️
Tommyteleshopping.com
€206,95
Voorraad: ✔️
Blokker.nl

MotionCiser en Tommy Teleshopping

De DR-HO’S MotionCiser is vooral bekend geworden van televisie en dan in het bijzonder door infomercials van Tommy Teleshopping.

Alhoewel de reclames op Tommy Teleshopping soms een beetje overdreven geacteerd en over de top kunnen zijn, krijg je via deze filmpjes en informatie wel een hele goede indruk van de werking van dit apparaat. 

DR HO MotionCiser bureau
Via: youtube.com (capture) | Tommy Teleshopping

Alternatieven voor DR-HO MotionCiser

Nog niet helemaal overtuigd? Natuurlijk zijn er ook alternatieve massageapparaten verkrijgbaar. Die zijn wellicht voordeliger, compacter of gebruiksvriendelijker voor jou.

We hebben er een paar op een rijtje gezet!

1. Gymform Leg Action

Alternatief MotionCiser

Een vergelijkbaar apparaat is de Gymform Leg Action, dat ook vibratie massage levert. Hier ontbreekt wel de wandelsimulatie.

De Leg Action bevat bovendien ingebouwde acupressuur punten waardoor de zenuwuiteinden van je voeten op de juiste plekken worden gestimuleerd.

Gevonden op bol.com

2. Theragun Prime

Massagegun

Dit handmassage apparaat is natuurlijk een ietwat ander hulpmiddel, maar ook goed te gebruiken voor o.a. je bovenbenen, rug of armen.

De klopmassage van de Theragung Prime zorgt voor een diepe lokale spierbehandeling die pijntjes en vervelende knopen in je spieren kunnen verlichten.

Gevonden op Coolblue

3. Medisana FM 883

Medisana shiatsu voetmassage

Op zoek naar een goedkoper alternatief? Dan zou dit Shiatsu voetmassage apparaat van Medisana een hele goede optie kunnen zijn!

Het heeft misschien niet zoveel opties en functies als de andere genoemde alternatieven, maar heeft wel een warmtefunctie en biedt alsnog voldoende ontspanning.

Gevonden op Blokker

4. Calmenta – Bloedcirculatie apparaat

Calmenta massageapparaat

Last but not least, een heel goed alternatief voor de MotionCiser. Dit apparaat heeft namelijk vergelijkbare functies en biedt dezelfde gezondheidsvoordelen.

Het heeft 10 vibrerende standen en bevat een ingebouwde infraroodfunctie wat zorgt voor ontspanning en herstel van de spieren.

Gevonden op bol.com

Conclusie: MotionCiser wel of niet kopen?

De reviews, de cijfers én het trackrecord van Dr. Ho liegen er niet om. Hij heeft wereldwijd al meer dan 12 miljoen producten verkocht, onder andere de MotionCiser. Met de goede reviews genoeg reden om het voetmassage apparaat met vertrouwen uit proberen dus.

Omdat het apparaat vele voordelen met zich meebrengt en verder niet belast, is het ook een erg leuk cadeau voor oma of natuurlijk voor je eigen moeder!

Ga jij de MotionCiser aanschaffen of ben je al een tevreden klant? Laat het ons weten in de reacties, wij zijn erg benieuwd!

Lees ook:


Blijf fris en fruitig… en volg ons!

Met heel veel plezier stellen we dagelijks onze verfrissende, handige, vermakende en positieve artikelen op. Vanzelfsprekend vinden we het dan ook erg leuk als je ons volgt! Dat kan gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...