De langdurige relatie: deze 14 tweets vatten het samen

Een langdurige relatie gaan niet altijd over rozen. Degene van wie je houdt, doet ook dingen waardoor je hem of haar soms achter het behang kunt plakken. Lees hier 14 wel heel herkenbare tweets.

Je relatie: long term…

Als je ooit een langdurige relatie gehad hebt, of er op dit moment middenin zit, dan weet je dat het beslist niet altijd rozengeur en maneschijn is. Dat er momenten zijn waarop het heerlijk is, maar dat er soms ook onenigheid is of zelfs knallende ruzies kunnen ontstaan.

Never a dull moment is misschien wel een goede omschrijving, net als hard werken want dat is wat nodig is om een relatie in stand te houden.

Via: pxfuel.com, CC

De langdurige relatie in 14 tweets

Nu is het natuurlijk hilarisch om deze langdurige relatie te verwoorden. En gelukkig zijn er genoeg mensen, die dat uitstekend is gelukt. We vonden op het internet 14 tweets over langdurige relaties die voor veel stellen herkenbaar zullen zijn.

1. Ik ben niet dik

2. Ik doe het ook nooit goed

Via: neexpix.com, CC

3. Please waardeer wat ik doe!

4. Mannen en huishouden, geen gemakkelijke combi

Via: wallpaper flare, CC

5. Discussies zijn de zin van het leven

6. Van wie is die rommel?

Via: pxfuel.com, CC

7. Storend is het wel

8. Oude koeien uit de sloot

Méér relatie-tweets…

Lees verder op de volgende pagina voor nog meer herkenbare en hilarische tweets over het leven in een langdurige relatie….

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...