12 inspirerende en originele cadeau’s voor Valentijnsdag

7. Zing een liedje

Geen gedicht maar zing een eigen geschreven lied op een bestaande melodie. Als je niet kunt zingen, sla deze tip dan maar over. Of, doe een computer stemmetje eronder en maak er een TikTok challenge van. Dat doen die artiesten tegenwoordig allemaal.

https://www.youtube.com/watch?v=TfVPIdqDJrA

8. Het lichtje in jouw leven

Hebben jullie samen net een heel moeilijke tijd achter de rug? Vier het feit dat jullie nog steeds veel elkaar kiezen. Benadruk dat met een lichtje, want er is altijd licht aan het einde van de tunnel.

.

9. Jullie favoriete momenten voor altijd vereeuwigd

Is er één moment in jullie leven dat extra aandacht verdient? Jullie trouwdag bijvoorbeeld. Maar er zijn wel meer momenten speciaal geweest als je een tijd bij elkaar bent. Maak dan een mooie mozaïek.

Mozaiek valentijnsdag cadeau
Via: pixabay.com | Broesis, CC

10. Een maatje erbij

Hebben jullie al een huisdier? Is dit geen fantastisch lief cadeau? Daar smelt iedereen wel van. En het betekent van jouw kant ook wel wat, je bent er klaar voor om samen ergens voor te zorgen. Huisje, boompje, beestje…

Puppie kitten Valentijnsdag cadeau
Via: pixabay.com | adamtepl, CC

11. Een dagje weg

Ga er lekker op uit samen. Waar hebben jullie elkaar ontmoet? Is dat misschien weer een bezoekje waard? Of doe de eerste date over. Doe lekker romantisch. Het gaat vooral om de kleine dingen.

.

12. Gordon Ramsay is helemaal niemand

De liefde gaat bij iedereen door de maag. Een diner voor twee maken als je niet kunt koken, is geen goed idee. Dan bestel je maar wat. Mocht je toch wat skills hebben, dan zijn deze hapjes geschikt voor het menu wat jij uiteraard helemaal zelf samenstelt.

Wij wensen jou en jouw geliefde een mooie dag toe! Geniet samen van het originele cadeau en laat ons weten hoe het was.

Blijf fris en fruitig… en volg ons!

Met heel veel plezier stellen we dagelijks onze verfrissende, handige, vermakende en positieve artikelen op. Vanzelfsprekend vinden we het dan ook erg leuk als je ons volgt! Dat kan gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer