12 inspirerende en originele cadeau’s voor Valentijnsdag

Waarom zou je een Valentijnsdag cadeau in de winkel of online kopen als het persoonlijker kan? Sterker nog, als het handgemaakt is, wordt dit nóg meer gewaardeerd. Dat bewijzen wij wel met deze 12 originele handgemaakte cadeau’s.

Een cadeau voor Valentijnsdag hoeft niet uit de winkel te komen

Cadeautjes krijgen en geven, beide zijn leuk. Met een handgemaakt cadeau, wordt het nog persoonlijker en dat wordt vooral op Valentijnsdag zeker gewaardeerd. Wat is nou mooier dan het betuigen van jouw liefde? Weg met die simpele bos rozen en ga voor een doordacht en attent geschenk. Dat is jouw geliefde toch ook waard? Kom maar op met die zoenen! Welke van deze 10 cadeautjes gaat het dit jaar worden?

Valentijndsdag cadeau creatief
Via: goodfreephotos.com

1. Kweek de bloempjes zelf

Het is heel normaal om rode rozen voor jouw geliefde te kopen. Zo een bos is ook mooi! Maar na een paar dagen helaas niet meer. Wat is er mooier dan een bloem of plant die blijft doorgroeien?! En om het af te maken, doe je het in een mooie pot. Daar heeft zij veel langer plezier van. En als zij weet hoeveel moeite jij hebt gedaan om dat ene plantje voor haar te laten groeien, dan zal zij geheid jouw Valentijn willen zijn.

2. Knutsel een persoonlijk kaartje

Koop een blanco kaartje en maak deze helemaal zoals jouw geliefde dat zou willen. Een persoonlijke tekst erop, handgeschreven uiteraard. Dat is toch een attent cadeau! En ook hiermee kun je alle kanten op. Met muziek of zonder, glitters wel of niet, rood of roze of toch maar haar lievelingskleur. Doe eens gek en maak er eentje zo groot als jij.

Handgemaakt kaart Valentijnsdag cadeau creatief origineel
Via: Wikimedia Commons | Aurbataao, CC

3. Doe wat moois aan

Een groots klein gebaar is de kledij op Valentijnsdag. Dat mag die dag best een beetje meer zijn. Neem een lange douche, doe een lekker geurtje op, ga nog even langs de kapper, trim je baard en doe iets speciaals aan waarmee je geheid scoort. Maar ga niet te ver..

modern-family-heart-valentines-day-kiwify-blog-valentijnsdag
Via: youtube.com (capture) | ABC

4. Hou een anti-Valentijns feestje

Je kan natuurlijk ook een totaal ander gevoel hebben bij 14 februari. Ben je net klaar met relaties?

.

Dan is Valentijnsdag geen leuke dag. Met wat haat en nijd kun je er toch wat leuks van maken.

.

En je bent vast niet de enige die alleen is op die dag dus bel wat vrienden op en share the pain.

.

5. Maak een snoepcreatie

Snoep en zoetigheid hoort bij zo een zoete dag. Maak een selectie van al haar favorieten en creëer een eigen kunstwerk.

Valentijnsdag cadeau creatief origineel snoep
Via: flickr.com | LibAmanda, CC

6. Schrijf een gedicht

Dat klinkt moeilijker dan het is. Je hoeft geen Shakespeare te zijn. Gebruik gewoon deze generator en pas hier en daar de tekst aan.

Gedicht Valentijnsdag cadeau
Via: pxhere.com

We hebben nog 6 leuke en creatieve Valetijnsdag cadeautips voor je op de volgende pagina! Wat dacht je van ‘het licht van je leven’? (zie 8.)

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...