Hij is er: de eerste trailer van La Casa De Papel seizoen 3

Wij hebben La Casa De Papel in een rap tempo erdoor gedraaid. Deze Spaans gesproken serie is erg populair en dat heeft er dan ook voor gezorgd dat er een nieuwe seizoen aan zit te komen. Dit is niet nieuw, maar de eerste trailer is wel nieuw.

La Casa De Papel

La Casa De Papel is misschien wel mijn favoriete serie ever, op wat saaie dialogen na heb ik ervan genoten. Ik was dan ook erg enthousiast toen ik hoorde dat er een nieuw seizoen zou komen.

We weten uiteraard nog niet veel, maar inmiddels weten we wel dat de opnames en productie begonnen zijn. Dat verklapt de teaser hieronder.

Screenshot Netflix

Oude bekenden

We zien ook een lading oude bekenden die in deze teaser verschijnen, die elkaar op de hit ‘Bella Ciao’ opnieuw ontmoeten en omhelzen. Herken jij ze nog allemaal?

Om even wat herinneringen op te halen, dit zijn: Úrsula Corberó (“Tokio”), Álvaro Morte (“The Professor”), Jaime Lorente (“Denver”), Miguel Herrán (“Rio”), Darko Peric (“Helsinki”), Alba Flores (“Nairobi”), Esther Acebo (“Estocolmo”), Itziar Ituño (“Raquel Murillo”), Enrique Arce (“Arturo”) Kiti Mánver (Mariví), Juan Fernández (‘Coronel Prieto’) & Mario de la Rosa (Suarez).

Maar er zijn ook nieuwe castleden toegevoegd aan deze populaire serie: Hovik Keuchkerian (“Bogota”), Najwa Nimri (“Alicia”), Fernando Cayo (‘Tamayo) en Rodrigo de la Serna (“The Engineer”).

Los daarvan zien je natuurlijk, als bijzonder oplettende kijker, ook iemand die eigenlijk niet kan terugkeren toch weer voorkomen in deze vroeger trailer van La Casa de Papel

Eerste trailer-teaser

Nu ben je natuurlijk benieuwd naar deze eerste trailer/teaser die Netflix online heeft gezet. Check hem snel hieronder!

Kijk jij er ook zo naar uit?

 

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer