Netflix flikt het weer: Frozen is verwijderd

Op Netflix staan veel films en series en het aanbod wordt zo nu en dan ververst. Dit betekent ook dat er films verdwijnen en dat is nu het geval met Frozen. Maar dat doe je een kind toch niet aan?

Netflix verwijdert Frozen

Frozen is de lievelingsfilm van veel kinderen. Wie houdt er nu niet van Elsa, Anna en natuurlijk Olaf. Toch heeft Netflix nu voor de tweede keer besloten om de serie te verwijderen uit het aanbod in Nederland. Vorig jaar deden ze dat ook al, maar toen werd het onder luid protest van de vaste Frozen-kijkers ongedaan gemaakt. Het lijkt er nu op dat Netflix maling heeft aan de kinderen en heeft Frozen weer verwijderd.

Lees ook: Deze ouders zijn radeloos nadat Netflix Frozen verwijderde (2015)

Dit tot groot verdriet van veel kinderen en ouders, die bijna dagelijks aan de buis gekluisterd zaten om te zien hoe prinses Elsa de hele wereld van een ijslaag voorziet. Zoals het hoort, is er inmiddels een Facebookpagina waarop Frozen-fans oproepen om de serie terug te brengen naar Netflix.

Ben jij het er niet mee eens, like dan de pagina Wij willen Frozen terug op Netflix en wie weet is de favoriete serie van veel kinderen dan binnenkort weer te zien op Netflix. Uiteraard is er ook een andere oplossing, die je minder afhankelijk maakt van een aanbieder:

Frozen-dvd

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...