7 redenen waarom je een zuiverende douchekop MOET hebben

Waar we in het begin van de achttiende eeuw super blij waren met een douchekop en andere sanitaire producten moet het in 2017 nog … duurzamer.

Jaren geleden nam je één keer per dag een korte douche zodat iedereen thuis van een warme douche kon genieten. Echter is het vandaag de dag niet meer dan normaal dan dat je twee keer per dag geniet van een lange, en vooral warme douche. Ondanks dat een warme douche ontspant, veroorzaakt het ook veel klachten en past het niet in het beeld van verduurzaming van onze fantastische aardbol. Wil je voorloper blijven, moet je nieuwe zaken proberen (en introduceren). Wij verwachten dat 2017 het jaar gaat worden van… de zuiverende douchekop!

Zuiverende douchekop in de lage landen

In België en Nederland is de zuiverende douchekop geïntroduceerd, maar nog niet ingeburgerd. Je hebt dus volop kans om op te scheppen met een nieuw trendy product! En er is alle reden om voor een zuiverende douchekop te gaan!

Wij hebben de 7 belangrijkste redenen om voor een zuiverende douchekop te gaan op een rijtje gezet:

Via: pixabay.com

1. Gemineraliseerde stenen zijn COOL!

Ja, we horen je denken. Wat is de toegevoegde waarde van gemineraliseerde stenen om tot een zuiverende douchekop te komen? Een zuiverende douchekop bevat twee lagen gemineraliseerde stenen die significant bacteriën, chloor en onzuiverheden terugdringen in het water die een droge huid en beschadigd haar veroorzaken. De zuiverende douchekop brengt balans in huid en haar terug.

2. Hogere waterdruk, dus besparend

Je huidige douchekop.. met name in Amsterdam irriteren mensen zich eraan. Er staat geen druk achter, dus heb je een pisstraaltje.. Heb je ook ooit wel eens gekeken hoe veel openingen deze heeft, wat de druk is en hoe veel water deze verbruikt? De zuiverende douchekop kan de waterdruk tot wel 200% verhogen en 35% water besparen in vergelijking tot normale douchekoppen. Hoe dit mogelijk is? Simpel, door een speciale laser technologie die 250 openingen maakt waar veel druk op uitgeoefend kan worden.

3. Geen droge huid meer

De zwarte toermalijn stenen maken het kraanwater zo schoon dat het in de buurt komt bij vers bronwater, zodat je huid niet uitdroogt.

4. Transformeer je douche tot een privé SPA

Creëer met de juiste zuiverende douchekop met tot wel 250 openingen een krachtige en weldadige waterstraal, die je huid zacht laat aanvoelen. Na het douchen dus geen Zwitsal baby lotion meer. Dat scheelt weer een paar minuten smeren.. Toch zal je partner het fijn vinden als je hem/haar af en toe blijft insmeren en masseren.

5. Geschikt voor iedereen

Last van een gevoelige of droge huid? Door het zuiveren van het water, worden vrijwel alle bacteriën en chloor eruit gehaald en komt het water heel erg in de buurt van vers bronwater. Hierdoor is de douchekop ook geschikt voor kinderen en volwassenen met een gevoelige huid.

6. Easy installation!

Zelfs als je twee linkerhanden hebt kun je deze zuiverende douchekop gemakkelijk zelf installeren in maar één minuut tijd. Super snel en makkelijk.

7. Geweldig extraatje…

Als je eventueel besluit een zuiverende douchekop in huis te nemen, raden wij de Seoul Stone Tri Function douchekop aan, deze heeft namelijk drie standen:

 • Jetting: ervaar thuis het Spa gevoel;
 • Massage: om tot rust te komen;
 • Regendouche: om te genieten.
Meer info? -> click op plaatje!

Bekijk ook de review van Linda

 

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

1 gedachte over “7 redenen waarom je een zuiverende douchekop MOET hebben”

 1. Geachte
  Nu ik die douchkop al een tijdje gebruik heb ik telkens ik hem gebruik int begin dat er water doorstroomd een onaangename geur hoe kan ik dat vermijden daar het de eerste maanden van gebruik niet het geval was
  Grtjs Guy….
  graag antw. AUB

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...