Zo maak je de ultieme tosti: je wil nooit meer anders

Ben jij een liefhebber van tosti’s? Dan heb je vast al heel wat varianten geprobeerd. Maar na het maken van onderstaande tosti ben je verkocht. Eenvoudig, lekker ouderwets in de pan en uitzonderlijk lekker!

Een overheerlijke (eenvoudige) tosti

De tosti of croque monsieur is niet weg te denken uit onze keuken. Je maakt ‘m snel en er is op zo’n moment niets lekkerders. Bovendien kun je een tosti maken op ieder moment van de dag!

Iedereen maakt zijn tosti op een andere manier. De een maakt een klassieke tosti met ham en kaas. De ander gebruikt extra ingrediënten, zoals augurken, avocado of olijven. Wacht maar tot jij dit tosti recept hebt geprobeerd!

ultieme tosti kaas buitenkant
Via: flickr.com | Alpha, CC

De ultieme tosti 2.0

Normaal houd ik mijn tosti eenvoudig, kaas + ham, beetje boter en paar minuten in het tosti-ijzer. Dit is van een ander kaliber en kan in principe op elke tosti toegepast worden.

Het geheim zit hem in de gebruikte kaas (cheddar) en de manier waarop deze bereid wordt.

Tosti croque monsieur variaties
Via: depositphotos.com | gdolgikh

Van binnen en buiten

Niet alleen aan de binnenkant wordt aandacht besteed, maar ook de buitenkant wordt onder handen genomen. Dit alles, lekker ouderwets, in de pan met wat boter en het resultaat is echt om van te smullen.

Bekijk de onderstaande video voor het recept!

Ga jij deze tosti maken?

Natuurlijk zijn we benieuwd: ga jij hem proberen of kun je zelf nog een belachelijk lekkere tosti maken? We horen het recept graag!

Laat ons meegenieten via een reactie onderin!

Lees ook:


Blijf fris en fruitig… en volg ons!

Met heel veel plezier stellen we dagelijks onze verfrissende, handige, vermakende en positieve artikelen op. Vanzelfsprekend vinden we het dan ook erg leuk als je ons volgt! Dat kan gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

1 gedachte over “Zo maak je de ultieme tosti: je wil nooit meer anders”

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...