De nieuwste rage: een plakje ketchup op je brood!

Gedaan met vlekken van ketchup, omdat er weer een klodder uit je broodje of burger valt. Er is een nieuwe oplossing, namelijk: een plakje ketchup!

Ketchup als sneetje

Er worden de gekste dingen verzonnen op het gebied van voeding. Denk hierbij bijvoorbeeld aan toast stempels, maar ook een zure matten-ijsje. Niet alle ‘uitvindingen’ zijn daarbij gericht op gemak en zijn even handig. Toch zijn er ook een uitvindingen, die wel een verbetering zijn of een bepaald probleem oplossen. Denk hierbij aan een plakje ketchup…

Geen geklodder meer…

Iedereen heeft het wel meegemaakt; een dikke klodder ketchup op je broek. Je had er zo’n zin in, knijpt die fles ketchup nog een extra fijn en dan kan het feest beginnen. Of het nu tussen je tosti, sandwich of burger is, voor je het weet komt er weer zo’n klodder ketchup tussenuit en hoppa: jij zit weer met een vlek.

Via: kickstarter.com

Er zijn mensen, die serieus hebben nagedacht over dit probleem en zowaar een oplossing hebben gevonden in ketchup als sneetje. Net zoals we vlees en tegenwoordig kaas kopen, krijg je je saus gewoon als plakje.

De ‘Slice of Sauce’

De makers van dit stukje innovatie op je brood of burger zijn Emily Williams en Thac Lecong met hun zogenaamde: Slice of Sauce. Zij hebben er met een eigen recept voor gezorgd, dat smaak en gevoel hetzelfde blijft, maar de nadelen worden omgezet in voordelen. Na een succesvolle crowdfunding op Kickstarter, is het product nu ook verkrijgbaar en heeft onze horeca het inmiddels ook opgepikt!

Voordelen van een plakje ketchup

Natuurlijk hebben we het belangrijkste voordeel al besproken, maar hieronder sommen we kort de voordelen van een ketchup-sneetje op:

  • Geen vlekken van klodders saus meer!
  • Je kan ketchup gemakkelijk meenemen
  • Overal de gelijke hoeveelheid saus…
  • Geen koelkast nodig, dus overal snel meenemen!
  • Gedaan met natte sponsbroodjes

Gek of geniaal?

Wat vind jij van dit nieuwe product? Iets wat je gaat gebruiken of blijf je toch wel zweren bij de ouderwetse ketchup-fles? En is dit misschien ook wat voor mayonaise of curry? Laat het weten in een reactie onderin!

Lees ook:


Blijf fris en fruitig… en volg ons!

Met heel veel plezier stellen we dagelijks onze verfrissende, handige, vermakende en positieve artikelen op. Vanzelfsprekend vinden we het dan ook erg leuk als je ons volgt! Dat kan gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...