Deze toast stempels maken je ontbijt nóg leuker

Een goed ontbijt is belangrijk om de drukke dagen door te komen en met toast stempels kun je de belangrijkste maaltijd van de dag extra speciaal maken. Een goede start, zo een grappige of mooie afbeelding op je toast. Met welke van deze toast stempels word jij graag wakker? Welke past het best bij jou?

Via: flickr.com | Ozzy Delaney, CC

Een miljoen toast stempels

Tik eens op Youtube toast stamps in, dan krijg je zo veel hits! Dat komt omdat toast stempels leuk zijn en het ontbijt fijner maken. Het is een kleine toevoeging maar het maakt een wereld van verschil. Niet alleen voor jezelf, maar ook als je een ontbijtje voor een ander maakt en het kan natuurlijk ook met een tosti. Ik heb van alles langs zien komen, zelfs de heilige Maria, maar deze waren verreweg het leuks. Welke van onderstaande vind je het leukst?

Via: pxhere.com | Pxhere.com, CC

1. Toast stempels voor gezinnen

Heb je thuis kids zitten die niet meewerken in de ochtend? Moet je ze constant aansporen om door te eten? Dat hoeft niet als je ze deze toast voorschotelt. Moet je eens zien hoe snel ze het bammetje op hebben. En doe er een lekker eitje bij.

.

En voor de kleine meid is er zelfs een unicorn toaster te koop! Smakelijk eten, smakelijk drinken. Hap, hap, hap gaat het dan. 😉

.

2. Toast stempels voor geliefden

Een ontbijt op bed voor je geliefde wordt nog meer gewaardeerd als er een verrassend lieve boodschap op toast wordt aangeboden. Zo begint de dag van je geliefde geheid goed. Love is all we need.

.
.
.

3. Grappige toast stempels

Heb je last van een ochtendhumeur en stap je iedere dag met het verkeerde been uit bed? Probeer jezelf vrolijk te maken. Met een toastje als deze kan jouw dag toch ook niet meer stuk? Nooit meer chagrijnig opstaan als dit in het verschiet ligt, toch?

.
.

4. “Bijzondere” toast stempels

Maria op toast is al aardig bijzonder, maar er is meer. Misschien is dit wat voor het Paasontbijt? Wel een gek idee om het lichaam van Jezus op te eten ;).

.

5. Toast voor de feestdagen

Er is bijna voor elke feestdag een toast stempel beschikbaar. Met Pasen doe je lekker Jezus en Maria, met kerst kun je deze serveren.

.

6. Toast voor verjaardagen

En kun je zelfs op je verjaardag geen genoeg krijgen van toast, dan is er ook voor die gelegenheid een stempel. Van harte gefeliciteerd!

.

Welke van deze toast stempels je ook gebruikt, maak er een mooi begin van je dag van. Laat je ons weten hoe het heeft gesmaakt?

Lees ook:


Blijf fris en fruitig… en volg ons!

Met heel veel plezier stellen we dagelijks onze verfrissende, handige, vermakende en positieve artikelen op. Vanzelfsprekend vinden we het dan ook erg leuk als je ons volgt! Dat kan gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...