Dé uitvinding voor als je onderweg naar het toilet moet

Iedereen kent dat gevoel: zit je net in de auto en moet je alweer naar toilet. Normaal erg moeilijk, maar er is een oplossing!

Onderweg naar toilet…

Iedereen kent het gevoel: je bent onderweg ‘in the middle of nowhere’ en moet ineens dringend. Dat de oplossing moet komen vanuit een Franse cabaret-groep , vinden wij ook wat ver gaan, want Fransen staan niet meteen bekend om hun WC-hoogstandjes, maar de oplossing is er. En daar zijn wij erg blij mee!

Franse Toilet onderweg
Via: pixabay.com | S, Schön, CC

Jouw behoefte onderweg doen

Niemand hoeft zich nog te schamen, als hij/zij even de behoefte langs de kant van de weg moet doen. Het kan tegenwoordig iets meer privé en anderen hebben niet eens door dat je daar ‘bezig’ bent…

Toilet wc man vrouw bord
Via: pixabay.com | Alexas_Fotos, CC

De oplossing: een nep-toilet

Naast dat het een geweldig idee is, waardoor de persoon in kwestie ietwat meer ‘gecamoufleerd‘ zijn/haar gang kan gaan, heeft kun je het ook nog uitbreiden met een meer persoonlijk touch! Wij vinden het echt hilarisch… wat vind jij van dit nep-toilet?

nep toilet plassen onderweg
Via: youtube.com (capture) | leonick

Achterkant van het muurtje

Erg belangrijk: de auto’s moeten je maar vanuit één kant kunnen zien. Een rotonde is dan ook geen slimme plek om het muurtje op te zetten, want de achterkant… tja, die verraadt wat je aan het doen bent.

Via: youtube.com (capture) | leonick

Andere opties voor het neppe toilet

Je hebt niet enkel de keuze om een ‘muurtje te metselen’, maar je kunt ook de hovenier uithangen. Daarvoor zet je een muurtje op met verschillende bomen. Ideaal als je in het gras een plaspauze neemt, want jij gaat zo helemaal op in de natuur!

toilet buiten onderweg auto
Via: youtube.com (capture) | leonick

Toilet voor voetbalfans

Ook voetbalfans kunnen gebruikmaken van dit neppe toilet. Met het onderstaande muurtje lijkt het namelijk gewoon als er een heel elftal aan het poseren is. Inclusief jijzelf!

Oplossing plassen onderweg auto
Via: youtube.com (capture) | leonick

Natuurlijk is het een sketch, maar ze hebben het toch grappig verzonnen! Wat voor een ‘muur’ zou jij willen? Laat het weten in een reactie onderin!

Lees ook: Bij deze 5 typisch Nederlandse gewoontes, sta jij niet eens stil!


Blijf fris en fruitig… en volg ons!

Met heel veel plezier stellen we dagelijks onze verfrissende, handige, vermakende en positieve artikelen op. Vanzelfsprekend vinden we het dan ook erg leuk als je ons volgt! Dat kan gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...