Zo wordt boodschappen doen ECHT een eitje

Trolley Bags, ofwel de meest handige boodschappentas van het jaar! Zo wordt boodschappen doen ECHT een eitje.

Herken jij het probleem..?

Bij de kassa staan, snel al je boodschappen in de tas gooien, tussendoor afrekenen en dan snel weg voordat de boodschappen van de persoon achter jou tussen die van jou worden gegooid. Vervolgens sta je bij de auto je tassen goed in te pakken of ben je thuis extra tijd kwijt aan het sorteren van je boodschappen. Dit is een veel voorkomende ergernis onder de boodschappen doeners.

Waarom moeilijk doen en irritaties als het sorteren ook snel en makkelijk kan? Naas het scheiden van afval en de was, kun je nu dus ook je boodschappen gemakkelijk scheiden. Dit bespaart je veel inpakwerk bij de auto en/of sorteerwerk thuis.

Bekijk de video!

Super handig toch?! Sinds wij de Trolley Bag zelf gebruiken ondervind ik veel meer comfort tijdens het doen en opruimen van mijn boodschappen.

Daarnaast is het ook erg fijn dat de tassen goed op te ruimen zijn, doordat je ze heel klein kunt maken. De ontwerpers hebben in ieder geval goed onderzoek gedaan naar de ergernissen tijdens het doen en opruimen van je boodschappen en dit heeft geresulteerd in een mooi systeem met goede tassen.

Interesse? Bekijk de Trolley Bag dan hier..

Wil jij de Trolley Bag zelf bekijken en/of proberen? Dat kan hier! Wij hebben voor jou uitgezocht waar je deze boodschappentas kunt verkrijgen. Veel boodschap plezier gewenst! En oh ja, geniet vooral van het gemak.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...