Airmiles inwisselen lukt niet? Hier een aantal handige links en tips!

Paniek! Je hebt nog maar kort om je Airmiles in te leveren voordat ze verlopen, maar de site werkt niet goed, is traag of je kunt niet inloggen. Wij hebben een aantal handige tips voor je hoe je dit kunt oplossen.

Airmiles inwisselen

Het populaire spaarprogramma heeft een aantal jaren geleden een nieuwe ‘regel’ geïntroduceerd, waarbij Airmiles slecht een beperkte periode geldig zijn. Dat wil dus zeggen dat de eerste van die punten op 1 november 2018 verlopen en dat zorgt voor veel mensen die dat op het laatste moment willen doen.

Helaas is de site van Airmiles daar niet op voorbereid en ondanks extra capaciteit is de site slecht of niet bereikbaar. Inmiddels is de periode wel verlengd tot 1 december 2018, waardoor je iets meer ademruimte krijgt als je nog moet inwisselen. Toch is het handig een aantal tips en links te gebruiken om snel te komen waar je zijn moet.

1. Tip: gebruik de site op minder ‘drukke tijden’

Dit ligt misschien voor de hand, maar wil je er zeker van zijn dat je toch kunt inwisselen zonder dat er veel en trage laadtijden zijn, dan wordt het laat naar bed gaan of heel vroeg opstaan. Op deze tijden is er veel minder verkeer op de website, waardoor inwisselen eenvoudiger wordt. Nog geen garantie, maar wel een grotere kans.

2. Handige links: navigeer direct naar juiste plaats

De Airmiles-site heeft een aantal onderdelen waar je naartoe kunt navigeren, maar het kost alleen maar extra tijd als je dit vanaf de website doet. Daarom hebben we een aantal handige links voor je op een rij gezet.

[su_list icon=”icon: arrow-right” icon_color=”#000000″]

[/su_list]

3. Gebruik een opgeslagen versie van de site

Natuurlijk is het fijnste om via de ‘live’-site te navigeren, maar als dat niet gaat en je komt er niet uit met links hierboven, dan kun je ook een opgeslagen versie van de site oproepen. Dit doe je door gebruik te maken van Google, die van elke website een statische, opgeslagen versie maakt. Wil je bijvoorbeeld naar de homepage, dan dien je te gaan naar: cache:airmiles.nl. Dit geldt voor elke URL: zet er cache: voor en je kunt een opgeslagen versie zien. Handig!

Hopelijk kun je met deze tips nog op tijd je Airmiles inleveren. Wacht er niet te lang mee, want ook voor de volgende verloopdatum zal het weer erg druk zijn.

Lees ook: 10 IKEA geheimen die jij nog niet wist (en nummer 3 is leuk)!

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...