8 typische eigenschappen behorend bij het sterrenbeeld maagd

Heb jij je altijd al afgevraagd wat nu die typische eigenschappen zijn die specifiek bij jouw sterrenbeeld horen? We vertellen het je hier. Deze keer is het sterrenbeeld maagd aan de beurt. Ben je geboren tussen 23 augustus en 22 september, dan herken je jezelf ongetwijfeld in de meeste van onderstaande kenmerken.

1. Niemand betrouwbaarder dan een maagd

Onder de betrouwbaren onder ons, spannen maagden de kroon. Niemand is meer loyaal en zal voor iedereen klaarstaan dan jij, maagd. Een belletje om hulp? Op een maagd kun je direct rekenen.

Via giphy.com

2. Een beetje verlegen

Maagden staan niet graag in het middelpunt van de belangstelling. Aandacht krijgen is dan ook niet zo prettig, je kijkt liever van af een afstandje toe wat er allemaal gebeurt.

3. Altijd eerlijk

Maagden staan erom bekend dat ze nooit om de zaken heen draaien en altijd eerlijk zeggen wat ze ergens van vinden. Dat stelt niet altijd iedereen even op prijs, maar het is meestal wel de waarheid.

4. Beetje bossy

Omdat je altijd eerlijk bent, maar ook omdat je altijd alles goed overdenkt, weet je precies wat je wel en niet wil. Die mening verkondig je dan ook en daarmee kom je wel eens bossy over.

Bazig baas chef boos
Via: depositphotos.com | lisafx

5. Kritiek is een lastige

Ook al zeggen maagden altijd eerlijk wat zij ergens van vinden, zelf kritiek ontvangen is andere koek. Dit is voor jou als maagd een lastig iets. Je krijgt er dan ook slapeloze nachten van.

Slapeloos geen slaap moe wakker
Via: depositphotos.com | Nikodash

6. Piekeren, piekeren en nog eens piekeren

Al lijk je aan de buitenkant altijd kalm en vol zelfvertrouwen, van binnen ben je een echte stresskip. Je kunt werkelijk overal over piekeren. Dat doe je meestal wel alleen, dus weinig mensen zullen dit van je weten.

7. Doe eens gek maagd

Maagden denken altijd eerst goed na voordat ze iets doen. Alle ins en outs worden uitgebreid op een rijtje gezet en als dat nodig is wordt er eerst geanalyseerd.. Dat is niet altijd even handig, een keertje een impulsieve actie is ook wel eens leuk. Helaas doe eens gek is niet aan een maagd besteed.

Sterren horoscoop maagd
Via: piqsels.com, CC

8. Maagd = perfectionist

Naast dat een maagd dus nooit iets impulsief zal doen is datgene wat gedaan wordt altijd tot in de puntjes geregeld. Ieder klusje zal tot in detail perfect zijn, want je gaat als maagd niet voor minder.

Is jouw sterrenbeeld een maagd en herken je jezelf hierin (of net helemaal niet)? Laat het ons weten in een reactie!

Lees ook: Dit is wat je plaats in het gezin over jouw karakter zegt


Blijf fris en fruitig… en volg ons!

Met heel veel plezier stellen we dagelijks onze verfrissende, handige, vermakende en positieve artikelen op. Vanzelfsprekend vinden we het dan ook erg leuk als je ons volgt! Dat kan gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

1 gedachte over “8 typische eigenschappen behorend bij het sterrenbeeld maagd”

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...