Deze foodie-luchtbedden van de Lidl zijn goedkoop en een grote hit

Supermarktketens doen tegenwoordig mee en bieden veel meer aan dan alleen eten en drinken, vooral de Lidl en de Aldi. Deze keer is de Lidl aan zet met foodie-luchtbedden en scoort een instant hit!


Foodie-luchtbedden

Met de zomer voor de deur is het natuurlijk de uitgelezen kans voor deze ketens om de BBQ-spullen, crèmes en andere producten aan de man te brengen. Maar de Lidl pakt het deze keer anders aan met deze hippe foodie-luchtbedden.


Ze zijn er in meerdere uitvoeringen die allen hun eigen vorm hebben. Zo zien we natuurlijk de pizza, maar ook de donut, het ijsje en de watermeloen. Met deze vier ‘smaken’ bestormt de Lidl het internet en dat doen ze goed, de luchtbedden zijn inmiddels al veelbesproken.


Daarnaast zijn het ook nog niet eens hele dure luchtbedden dus dat is lekker meegenomen. Voor zo’n 9 euro koop je een luchtbed, dat alleen online te verkrijgen is bij de Lidl. Dus waar wacht je nog op, check de foto’s, kies je favoriete food en shine met je echte foodie-luchtbed deze zomer.

Foto’s via Lidl

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...