Deze 16 gadgets kunnen je relatie wel eens redden

9. Setje onbreekbare glazen

Woon jij samen met iemand met twee linkerhanden? Dan kunnen deze goed van pas komen…

.

10. Massage olie en boek

Een boek dat jou en je vriend(in) wat bijbrengt over de kunst van het masseren, het kan je relatie alleen maar ten goede komen. Zeker indien je partner vaak klaagt over rugproblemen is dit een must-have. Vergeet er geen massage olie bij te kopen!

Via: pxhere.com | Monika Stawowy, CC

11. Elektrisch dekentje

Wie aan pantoffels alleen niet voldoende heeft, moet de grove middelen inschakelen. In dit geval in de vorm van een elektrisch dekentje. Het bed is al lekker warm vooraleer je erin gaat. Geen reden voor klagen meer.

.

12. Baard opvangdoek

Wanneer de man zich scheert, zal je het gezien hebben. Alsof hij bang is de uitgang naar de badkamer kwijt te raken, laat hij een spoor van haartjes achter. En dat moet iemand opruimen… Zeg doei tegen die ruzie met een handige baard opvangdoek.

Op zoek naar een handig scheerapparaat, dan is de Philips OneBlade mogelijk een goede keuze, hierbij heb je geen last van huid-irritatie en deze kun je gebruiken voor gezicht en lichaam.

.

13. Gewichten voor in huis

Stapelen de lockdownkilo’s zich op? Spoor jouw partner subtiel aan tot wat meer beweging…

Via: pixabay.com | Steve Buissinne, CC

14. Anti-nagelbijt

Word jij vaak berispt door je partner omdat je maar niet van het nagelbijten afgeraakt? Of vind jij het ergerlijk dat jouw vriend(in) deze slechte gewoonte maar niet afleert? Anti-nagelbijt is een soort nagellak die je moet aanbrengen. Hij is onzichtbaar maar wel super bitter. Doe je geen twee keer.

Via: flickr.com | Andrea Fistetto, CC

15. Chromecast

Lekker vanuit je zetel een leuke serie opzetten? Dat kan met een Chromecast. Met deze gadget kan je vanaf je smartphone kiezen wat je op je televisiescherm afspeelt.

Lees ook: Met je laptop Chromecast streamen: zo doe je dat

Via: depositphotos.com | AntonioGuilllemF

16. Magneet voor de vaatwasmachine

Zet je soms propere vaat opnieuw op omdat je niet weet of hij nu al gewassen was of niet? Dit is vervelend. En zo opgelost met deze leuke magneet!

.

Zijn er nog gadgets die jouw relatie vooruit geholpen hebben, maar niet in dit lijstje staan? Laat het ons weten via een reactie onderin!

Lees ook:


Blijf fris en fruitig… en volg ons!

Met heel veel plezier stellen we dagelijks onze verfrissende, handige, vermakende en positieve artikelen op. Vanzelfsprekend vinden we het dan ook erg leuk als je ons volgt! Dat kan gemakkelijk (en veilig) via onze leuke wekelijkse nieuwsbrief:

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...