Deze 16 gadgets kunnen je relatie wel eens redden

Sommige gadgets blijken van veel groter belang dan je eerst denkt. Deze producten zijn in eerste instantie niet bijzonder, maar kunnen je relatie wel eens redden…

S.O.S relatie gadgets

Erger jij je blauw aan het kwistige karakter van je partner? Kan je ’s nachts niet slapen door dat vervelende licht van je boekenverslindend lief? Vind je stiekem dat je vriend ruikt naar de GFT-bak? Allemaal problemen die met de juiste producten als sneeuw voor de zon smelten.

1. Pantoffels

Vrouwen hebben vaak last van koude voeten, zeker in de winter. Die wringen zich ’s avonds vaak een weg naar warmere oorden (oftewel hun partner). Heb je het ermee gehad? Geef haar (of hem, kan ook natuurlijk) de meest snoezige pantoffels cadeau die je kan vinden.

Via: pxhere.com | Pxhere, CC

2. Robotstofzuiger

Huishoudelijke taakjes zorgen soms voor wrevel, dat weet iedereen. Met een robotstofzuiger schrap je alvast dat ene grote en vervelende karwei van de lijst. Geen gekibbel meer over wie het huis zo vuil maakt en moet stofzuigen. Laat de robot gewoon zijn magie doen en geniet samen van de vrijgekomen tijd.

Via: depositphotos.com |

3. Mondspray

Sommige mensen hebben een onaangename geur. Is jouw lief zo iemand? Geen hem/haar eens subtiel mondspray cadeau. Een wereld van verschil.

Via giphy.com

4. E-reader

Voor alle mensen die gek worden van hun partner die ’s avonds in bed leest: koop een e-reader cadeau! Dit scherm geeft maar een klein beetje licht. Je partner kan dus perfect in het donker lezen, zonder dat jij er last van hebt.

Via: pixabay.com | Perfecto Capucine, CC

5. Een goede koptelefoon

Zo. Nu moet jij tenminste niet meer meeluisteren naar die irritante muziek of gewelddadige serie. Omgekeerd werkt dit trouwens ook: noise cancelling aan!

Via: pixabay.com | StockSnap, CC

6. Budgetplanner

Hebben jullie vaak ruzie over geld? Wees gerust, dit is een veel voorkomend euvel voor koppels. Maak een einde aan de maandelijkse discussie met een budgetplanner. Afhankelijk van jullie voorkeur kan je gaan voor een lekker oldschool papieren versie, of een handige app.

.

7. Analoog fototoestel

De één legt graag ieder moment samen vast, de ander gruwelt ervan, wetende dat dat meestal uitdraait tot een uitgebreide fotosessie. Herkenbaar? Met een analoog fototoestel is dat probleem van de baan én houd je de beiden partijen tevreden. Je maakt een foto, maar je kan niet eindeloos opnieuw proberen om een mooiere te maken. Tegenwoordig zijn er heel leuke instax camera’s op de markt. Een ideetje?

Via: pixabay.com | Andrea Toxiri, CC

8. Een lichtwekker

Wakker worden met fluitende vogeltjes? Het kan met een lichtwekker. Dit is een klok die je op een organische manier laat ontwaken. Dat kan met een bepaald geluid dat jij kiest, zoals vogeltjes, of met een licht dat stilletjes aan sterker wordt (alsof de zon opkomt). Je begint rustig en uitgerust aan de dag, zonder dat je partner er ook wakker van wordt.

Via giphy.com

Op de volgende pagina gaan we verder met nog gadgets die je relatie ten goede kunnen komen.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...