Deze nieuwe kerstfilms en -series van 2020 moet je zeker kijken

Ieder jaar verschijnen er weer kerstfilms en -series die jij absoluut op jouw lijstje moet zetten. Dekentje erbij, een warme kop thee en het bingewatchen kan beginnen!

Jouw favoriete kerstfilms- en series

Ieder jaar loop jij tegen hetzelfde probleem aan: alle kerstfilms en -series heb jij ondertussen al gezien. Je zet voor de zoveelste keer maar die ene favoriete kerstfilm op waarvan jij de teksten uit jouw hoofd kent. Ondanks dat deze films niet snel zullen vervelen, ben jij dit jaar absoluut toe aan nieuwe kerstfilms en -series. Laten wij jou daar een handje bij helpen door onze favorieten van 2020 op een rijtje te zetten!

kerstmis 2020
Via: Holiday Home Makeover with Mr. Christmas / youtube.com (capture) | Netflix

Alle kerstfilms van 2020 op een rijtje

Dit jaar zijn er een aantal kerstfilms verschenen waarvan wij zeker weten dat jij ze geweldig zal vinden. Van de moderne Grinches tot aan een muzikale familiefilm over een speelgoedmaker. Jij als kerstfilmliefhebber hebt nog meer geluk. Dit jaar zullen er namelijk van meerdere kerstfilms een deel twee verschijnen. Het kan haast niet anders dat jij daarvan het eerste deel al hebt gezien!

kerstfilms
Via: Holidate / youtube.com (capture) | Netflix

1. Holidate (Netflix)

De kerstfilm Holidate staat ondertussen al op Netflix en is een romantische komediefilm uit 2020. Twee singles, Sloane en Jackson, haten alle feestdagen. Ook Kerstmis is met alle ‘verplichte’ familiebezoekjes met drukke kinderen geen favoriet bij hen. Wanneer zij elkaar ontmoeten spreken zij af elkaars ‘holidate’ te zijn tijdens alle feestdagen die volgen.

2. Jingle Jangle: A Christmas Journey (Netflix)

Jingle Jangle is vanaf nu te zien op Netflix en is een Amerikaanse kerstmuziekfilm uit 2020. Een speelgoedmaker en zijn kleindochter bouwen aan een magische uitvinding. Deze uitvinding zou hun leven voorgoed kunnen veranderen, maar dan moet het apparaat wel op tijd af zijn…

3. Christmas Made to Order (Videoland)

Deze film uit 2018 verscheen dit jaar op Videoland. Wanneer architect en kerstamateur Steven zijn familie voor Kerstmis uitnodigt, vraagt hij om hulp aan Gretchen. Deze vrouw brengt de sfeer in huis en zo ook de familie dichter bij elkaar. Ook Steven en Gretchen groeien naar elkaar toe tot er een grote kans voor Gretchen op haar pad terecht komt.

4. The Princess Switch: Switched Again (Netflix)

Op 19 november 2020 verschijnt het tweede deel van The Princess Switch. In de eerdere film lopen een banketbakster uit Chicago en een toekomstige prinses elkaar tegen het lijf. Zij lijken haast een tweeling en besluiten om tijdens de kerstdagen met elkaars leven te ruilen. In de nieuwe kerstfilm zullen zij elkaars hulp weer nodig hebben. Het gaat alleen mis als er nog een derde dubbelganger verschijnt: party girl Fiona!

5. The Christmas Chronicles: Part Two (Netflix)

Maak je gereed, want op 25 november 2020 verschijnt The Christmas Chronicles: Part Two! Een cynische puber heeft helemaal geen zin om kerst te vieren met haar moeder, haar nieuwe vriend en de rest van het gezin. Als er plotseling een schurk verschijnt die de Noordpool wilt verwoesten, moeten de puber en haar broer toch in actie komen!

6. Christmas Wonderland (Videoland)

Deze romantische kerstfilm uit 2018 is vanaf nu op Videoland te bewonderen. Een vrouw uit New York keert tijdens Kerstmis terug naar haar geboortedorp. Hier wordt zij door haar oude jeugdliefde gevraagd om het kerstbal in het dorp te decoreren. De vrouw ontdekt haar oude passie voor schilderen en begint zich steeds meer af te vragen of ze moet terugkeren naar New York…

Ben je opzoek naar een nieuwe serie om tijdens de kerstperiode gezellig met je lief of lieve hond te kijken? Op de volgende pagina bespreken we de leukste kersteries van 2020!

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...