Dit is de meest gedeelde video op Facebook ooit: 7 lifehacks!

Dat het soms hard kan gaan op Facebook, bewijst deze video wel. De 7 lifehacks zijn bijna 350 miljoen keer bekeken en meer dan 11 miljoen keer gedeeld… Handige tips, dat wel!

Viral gaan…

Op social media worden dagelijks miljoenen zaken gepost; video’s zijn daar een groot onderdeel van. Dat sommige video’s het op Facebook goed doen, is geen geheim. Met een beetje achterban en enige ‘viral’ inhoud, kan deze al snel duizenden keren gedeeld worden. Met name video’s van puppy’s of kittens doen het goed. Ook gekke of schattige kinderen hebben een grotere kans om goed viral te gaan…

Meest gedeelde video op Facebook

Een ander onderwerp, dat wij hier op kiwify.nl ook wat leuker vinden, zijn zogenaamde ‘lifehacks‘. Dit zijn vaak erg snelle en eenvoudige tips, die het leven wat gemakkelijker maken of een bepaald probleem oplossen. Nu is er een video geplaatst, die maar liefst >12 miljoen keer gedeeld is! Het mooie voor ons, hij bestaat uit 7 lifehacks! Doe er dus je voordeel mee en geniet van deze viral (hij kan even laden):

Get clever with your clutter…and these 7 organization hacks!

Get clever with your clutter…and these 7 organization hacks!

Geplaatst door Blossom op Donderdag 18 mei 2017

De video, die inmiddels door 2,4 miljoen mensen leuk gevonden is, staat nog maar enkele weken online! Het is dus erg snel gegaan… Wellicht dat we deze lifehacks maar even moeten implementeren… ze zullen wel goed zijn!

Hopelijk heb je er iets aan gehad!

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Verder lezen

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

Delen met...